Vs:Esittele itsesi

Etusivu Foorumit Piraattinuoret Esittele itsesi Vs:Esittele itsesi

Julkaisija Vastaukset
Ruuhijarvi # Posted on 20.4.2011 at 17.23
Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi

En näemmä ole esitellyt itseäni tässä ketjussa, joten laitetaanpa tänne, vaikka foorumilla olenkin jo jokuisen viestin kirjoittanut ja irkissä viihtynyt sitäkin enemmän.

Nimi: Tuomas Ruuhijärvi
Ikä: 19 (syntynyt 1991)
Paikkakunta: Turku
IRC nick: Ruuhijarvi @ Piratenet (Muissa verkoissa yleensä Tube ja nimimerkin perässä usein jokin merkki)

Kerro lyhyesti itsestäsi: Mää oon Turust. Kirjoitin itseni ylioppilaaksi vuosi sitten ja tällä hetkellä opiskelen Ammattikorkeakoulussa itseäni tradenomiksi. Tarkoitus tosin olisi vielä vaihtaa oikiksen penkille. Minulla on vaalit takana ja nyt on melko piakkoin edessä puoli vuotta vankilassa, koska kieltäydyin asevelvollisuudesta.

Aatteiltani olen vähemmän yllättäen melko liberaali. Yksilönvapaudet ja ihmisoikeudet merkitsevät minulle todella paljon, ja minua huolestuttaa se, että nykymaailmassa unohdetaan todella helposti se, että valtio on olemassa yksilöitä varten, ei toisin päin.

Iltalehden mukaan olen käyttänyt huumeita.

Tähänastinen toimintani Piraattipuolueessa ja -nuorissa: Seurasin Piraattien menoa melkein sen perustamisesta alkaen, jokseenkin melko etäältä. Liityin puolueeseen elokuussa 2008 ihan vain kannattajajäseneksi, koska olin tympääntynyt eduskuntapuolueiden tietoyhteiskuntapolitiikkaan. Mietin liittymistä jonkin aikaa, koska koin puolueeseen liittymisen jotenkin niin isona asiana, etten halunnut tehdä sitä heti, vaikka piraattipuolueen agendasta olinkin melko lailla samaa miletä. Seurasin puolueen edesottamuksia, ja jossain vaiheessa lähdin irkkiin mukaan. Siellä BoboMa sitten kutsui minut Varsinais-Suomen Piraattien tapaamiseen loppuvuodesta 2009, ja ajattelin, että mikä ettei.

Siitä alkoi sitten pikkuhiljaa jonkinmoinen aktivoituminen puolueen suhteen, ja aloin käymään melko säännöllisesti Piraattinuorten tapaamisissa tiistaisin Kortteliravintola Kertussa juttelemassa politiikassa. BobaMa kyseli jo aika varhaisessa vaiheessa, olisinko kiinnostunut lähtemään ehdolle tulevissa vaaleissa, mutta aluksi ajattelin vain jättäväni touhun väliin. Jossain vaiheessa sitten minut saatiin puhuttua ympäri, ja suostuin lähteväni vaaleihin, jos listaa ei muuten saataisi täyteen. ”Hei tolla on kiva nimi, äänestän sitä.” Olisihan nyt kiva saada omalle puolueelle edes muutama ääni, vaikka en sen kummemmin aikonutkaan kampanjoida.

Kun vaalit lähestyivät, niin jotenkin sitä vaan hieman kampanjoimaankin, koska jokainen ääni minulle olisi ääni puolueelle. Melko pieneksi tämäkin kampanjointi tosin jäi.

Läpi ei menty, mutta näillä jatketaan puolueen toiminnassa mukana. Tähän saakka olen pyrkinyt vähän välttämään kaikkia luottamustoimia puolueelta, koska olen tiennyt, että minulla on edessä puoluvuotinen, jonka aikana en voi niitä hoitaa, mutta katsellaan uudelleen sen jälkeen.