Vs:Etelä-Savon piiriyhd. perustamisk. Mikkeli 15.5.

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Itä-Suomi Etelä-Savon piiriyhd. perustamisk. Mikkeli 15.5. Vs:Etelä-Savon piiriyhd. perustamisk. Mikkeli 15.5.

Julkaisija Vastaukset
Iome # Posted on 1.7.2010 at 22.06
Profiilikuva käyttäjästä Iome

Hienosti bongattu! Sain itsekin tänään kirjeen PRH:lta, jossa kerrottiin asiasta.

Seuraavaksi on tarkoitus tehdä itsemme tunnetuksi alueella, jotta saamme enemmän ihmisiä mukaan. Eli jo ensi viikolla voisi ottaa yhteyttä paikallisiin lehtiin ja tarjota juttuja aiheesta.

Tarkoitus olisi nyt miettiä hallituksen ja aktiivien kanssa mitä haluamme Piraattipuolueesta kertoa. Asiaa olisi tietysti paljonkin (mm. puolue- ja vaaliohjelmat), joten tärkeää olisi saada tärkeimmät asiat esille konkreettisesti. Tänne foorumillekin saa laittaa ehdotuksia mitä piraattiaiheita haluaisitte jutuissa painotettavan!

Tämän jälkeen voisimme pitää jonkinlaisen tapaamisen, niin että saadaan aktivoitua kiinnostuneet. Yhdistys voisi myös järjestäytyä uudelleen, koska perustamiskokouksessa ei vielä ollut kovin paljon ihmisiä mukana ja toivottavaa olisi saada laajempi aktiivijoukko. Ja samalla suunnitella tulevaa toimintaa, mm. tulevia eduskuntavaaleja.

t: Mika Letonsaari
piiriyhdistyksen tämän hetkinen puheenjohtaja