Vs:Euroopan parlamentin telekommunikaatio paketti

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Euroopan parlamentin telekommunikaatio paketti Vs:Euroopan parlamentin telekommunikaatio paketti

Julkaisija Vastaukset
Pietari Tuominen # Posted on 8.11.2009 at 8.53
Profiilikuva käyttäjästä Pietari Tuominen

latenssi kirjoitti:
Quote:
En ole varma europarlamentin vaikutuksesta Suomen lainsäädäntöön, mutta paljon kuraa sieltä on lakeihin ja säädöksiin Suomessa tullut.

Etsiskelen parhaillaan suomen europarlamentti edustajia, jotta voisin lähettää heille postia.

Tällä hetkellä 80% Suomen laeista säädetään Brysselissä, mutta Lissabonin sopimuksen voimaantulon jälkeen pieninkin EU:n laki kävelee automaattisesti Suomen perustuslain yli. Lissabonin sopimus myös vie Suomelta veto-oikeuden ja päätökset tehdään sen voimaantulon jälkeen parlamentissa perustuen maiden väkilukuun. Eli käytännössä Suomi saa 5 miljoonalla kansalaisellaan 1%:n vaikutusvallan parlamentissa. Parlamentti ei kuitenkaan EU:ssa päätä oikein mistään, koska siltä puuttuu valta tehdä uusia lakialoitteita. Päätökset tekee aitoon neuvostotyyliin epädemokraattisesti itse itsensä valitseva komissio ja lakialoitteet tekee virkamiesarmeija. Parlamentti on vain naurettava kumileimaisin, jota parhaillaan äänestytetään jopa satoja kertoja tunnissa ilman että on aikaa keskustella tai edes lukea esityksiä kunnolla läpi.

Kannattaa katsoa seuraavat videot EU:n toimintamalleista:

http://video.google.com/videoplay?docid=2699800300274168460&ei=6_DGSqa_HKSk2AKmrrXzBg&q=The+Real+Face+of+the+European+Union#

http://video.google.com/videoplay?docid=-4291770489472554607#

Eipä siis juuri auta mitä mepit tuolla tekevät. Ei heillä ole mitään oikeaa valtaa.

Tuosta Telecoms Packagesta on erinomainen juttu Suomeksi täällä. Voimaantullessaan tuo siis tappaisi vapaan internetin täysin ja muuttaisi sen kaapelitelevision tapaan toimivaksi. Maksaisit siitä kuinka monta sivua saat näkyviin ja palvelun tuottaja valitsee nämä sivut puolestasi. Halvimmissa paketeissa näkyisivät luultavasti vain Hesari, Microsoft ja muutama muu vastaava suuryritys. Paremmissa paketeissa olisi sitten valikoituna sinulle ehkä muutama kymmenen tai jopa 200 eri sivustoa. Muille internetin sivuille tai palveluihin et enää pääsisi.

Suomen nykyiset päättäjät luultavasti olisivat tuollaisesta paketista erittäin mielissään, kun kaikki netissä kiertävä kritiikki heidän toimintaansa kohtaan loppuisi kertaheitolla.