Vs:FnF Berlin: Poliisi hakkasi mielenosoittajaa

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta FnF Berlin: Poliisi hakkasi mielenosoittajaa Vs:FnF Berlin: Poliisi hakkasi mielenosoittajaa

Julkaisija Vastaukset
Henu # Posted on 18.9.2009 at 8.11
Profiilikuva käyttäjästä Henu

Aika rajun näköistä toimintaa, mutta toisaalta ymmärrän poliisia sikäli, että olen lähiaikoina nähnyt paljon videoita ihan käsittämättömistä ”mielenosoituksista”. Tosin tässähän mielenosoittajat olivat ihan rauhallisesti eikä poliisilla olisi oikeutta tehdä johtopäätöksiä sen puolesta, että jossain toisessa miekkarissa on riehuttu.

Minun mielestäni mielenosoituksessa pitäisi osata käyttäytyä eikä provosoitua itse eikä myöskään provosoida poliisia. Jos poliisi tekee jotain väärin niin kuvaa sen videolle eikä anna poliisille syytä harjoittaa lisää väkivaltaa.

Näistä käsittämättömistä riehumismielenosoituksista: Laittakaapa huvin vuoksi vaikka juutuben hakuun ”antifa riots” niin saatte kasan videoita joissa mielenosoitus on riehumista ja poliisin heittelmistä kivillä. Tällaiset tempaukset kääntyvät vain ajettua asiaa vastaan, ja moiset riehujat pitäisi aina poistaa miekkareista myös muiden miekkarilaisten toimesta.