Vs:Foorumien rekisteröitymispakko

Etusivu Foorumit Työryhmät Verkkopalvelut Foorumien rekisteröitymispakko Vs:Foorumien rekisteröitymispakko

Julkaisija Vastaukset
Spif # Posted on 2.3.2010 at 16.19
Profiilikuva käyttäjästä Spif

Quote:Siirryin heti jäseneksiliittymissivulle, ja siellä kieltoja mitä ei saa tehdä Piraattipuolueessa: Ei saa keskutella sosialismista eikä kapitalismista. Suljin sivut toistaiseksi, ja nyt kysynkin asiantuntijoilta, miksi pidätte tuollaista sananvapauden ja oman periaateohjelmanne vastaista sääntöä yllä?
On muuten aika erikoinen väärinkäsitys. Eli foorumin rekisteröitymislomaketta on luultu jäseneksiliittymislomakkeeksi (ja foorumin sääntöjä puolueen säännöiksi). Pitäisiköhän rekisteröitymislomakkeeseen laittaa maininta, että foorumi on kaikille avoin eikä sen täyttö tee kenestäään jäsentä? Ehkä foorumille saataisiin sitä kautta enemmän keskustelijoita. Nythän on lähinnä sellainen tilanne että piraattipuolueen agendaan liittyvistä asioista ei puhuta juuri lainkaan, koska lähes kaikki foorumin käyttäjät ovat niistä hyvin perillä ja suunnilleen samaa mieltä.

Mitä jos poistettaisiin tuo viimeinen kielto säännöistä ja laitettaisiin foorumille Offtopic-alue? Sinne voisi kirjoitella mistä aiheesta tahansa, kunhan ei riko muita sääntöjä. Sen alueen viestit voisi vaikka jättää pois viimeisimmistä keskusteluista, jotta sitä kautta olisi edelleen helppo seurata Piraattipuolueen toimintaan liittyviä keskusteluja. Muidenkin alueiden keskustelut voisivat aktivoitua, jos ihmisillä olisi enemmän syytä seurata foorumia ja kirjautua kirjoittelemaan viestejä.