Vs:Foorumien rekisteröitymispakko

Etusivu Foorumit Työryhmät Verkkopalvelut Foorumien rekisteröitymispakko Vs:Foorumien rekisteröitymispakko

Julkaisija Vastaukset
OjM # Posted on 2.3.2010 at 0.04
Profiilikuva käyttäjästä OjM

Sinä olet nyt kyllä varsin oikeassa.

/Edit: No alkoi hävettämään kun ei ollut varsinaista sisältöä viestissä, köyhä läppä vaan. Tässä sisältöä.

Tuolla Uudessa Suomessa nahisteltiin ja mainostin hieman PP:tä ja tuli tämmöinen kommentti, johon kyllä vastasin myöhemmin kun kukaan irkissä ei kehdannut.

Antamallasi osoitteella kävin Piraattipuolueen sivuilla ja havaitsin, että se on oikealla asialla: demokratiaa lisäämässä ja kulttuuriperinnön avointa ja vapaata jakelua sähköisen median sektorilla. Pirattipuolue vastustaa yksityisestä omistusoikeudesta johtuvia rajoituksia, kuten patenttisuojaa ja ylikorostuneita tekijänoikeuksia vastaan. Ilmeisesti myös Linux -tyyppinen avoimen lähdekoodin ja maksuttomuuden periaatteelle perustuvaa järjestelmää tulee puolustaa yksityisomistuksen perustuvilta kaupallisilta tukahduttamisyrityksiltä.

Tämä oli mukavaa luettavaa. Siirryin heti jäseneksiliittymissivulle, ja siellä kieltoja mitä ei saa tehdä Piraattipuolueessa: Ei saa keskutella sosialismista eikä kapitalismista. Suljin sivut toistaiseksi, ja nyt kysynkin asiantuntijoilta, miksi pidätte tuollaista sananvapauden ja oman periaateohjelmanne vastaista sääntöä yllä?

Kun olette kuitenkin poliittinen puolue, haluatte päästä eduskuntaan ja presidentiksi, paras yhteistyökumppani teille löytyy STP:tsa. Ottakaapa yhteyttä.