Vs:GMO

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 20.10.2009 at 3.58
Profiilikuva käyttäjästä whiic

Yhdyn tuossa Gagikseen täysin. Vihreiden linja lienee muodostettu vuonna kivi ja kirves ”parempi olla hötkyilemättä” periaatteella, kun ydinvoima on ollut jotakin ”uutta” (ainakin Suomessa). Saisivat mielestäni korjata tietämystänsä ydinvoimasta. Ei todellakaan jaksa mitään Tshernobyl-vertauksia kuunnella, kun Suomessa ei ole yhtäkään grafiittihidasteista reaktoria.

Samaten tuo geenimuunneltu ravinto. Mitä pahaa siinä on? Enemmän ruokaa, vähemmällä kasteluvedellä, vähemmällä lannoitteella, vähemmällä tuholaismyrkyllä… mikä ihme mättää, kun ei kiinnosta?
Puhutaan, että geeni voisi siirtyä geenimuunnellusta kasvista vaikka eläimeen tai ihmiseen. Kas kun ei minun geenini siirry kuin korkeintaan saman lajin naaraaseen, ja sieltäkin se tulee itsekseen ulos 9 kuukaudessa.

Sitä samaa pelottelua kuin kannabiksen kanssakin, ai jai sitä bullshitin määrää. Ja kun kärähtää valehtelusta, on uusi valhe jo valmiita ja se, että on kärähtänyt jo aiemmin puoli tusinaa kertaa peräkkäin valehtelusta ei riitä todistamaan, että uusinkin väite on sitä syvintä sontaa…