Vs:Hallituksen varapuheenjohtajaehdokkaat

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Hallituksen varapuheenjohtajaehdokkaat Vs:Hallituksen varapuheenjohtajaehdokkaat

Julkaisija Vastaukset
HarriKivisto # Posted on 6.2.2009 at 8.55
Profiilikuva käyttäjästä HarriKivisto

Itselleni matkustaminen on selkeästi rajallista. Ensinnäkin se on usein tyyristä touhua ja toiseksi elämäntilanne asettaa omat ehtonsa. Hallituksen kokouksia on pidetty pääsääntöisesti irkkikanavalla, mikä on ollut mielestäni valtavan hyvä ratkaisu – ei vain hallituksen jäsenten kulujen vuoksi vaan senkin että jäsenet ja muut kiinnostuneet ovat voineet seurata kokouksia. Puoluekokouksia kannattaakin kierrättää eri puolilla, ottaen kuitenkin huomioon todennäköisen osallistujajoukon asuinpaikat ja siten harjoittaen tervejärkistä optimointia. Olen samaa mieltä siinä, että tällaiset matkustuskulut ovat aika itsestään selviä uhrauksia.

Olen varautunut lisäämään aktiivisuuttani, mikäli tulen valituksi varapuheenjohtajan tehtävään. Aikaa minulla ei ole enempää kuin muillakaan, mutta oikeastaan puolueeseen liittyviin asioihin käyttämäni aika on ollutkin jo sinänsä riittävää, aioin vain kohdentaa sitä tehokkaammin.

Mitä tulee Pirkanmaan piraatteihin, toimintaa tulisi kehittää. Eteenpäin on menty, mutta en ole toki tyytyväinen. Potentiaalisia aktiiveja on Tampereella ja lähiseuduilla varmasti hurjan paljon.