Vs:Hallituksen varapuheenjohtajaehdokkaat

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Hallituksen varapuheenjohtajaehdokkaat Vs:Hallituksen varapuheenjohtajaehdokkaat

Julkaisija Vastaukset
HarriKivisto # Posted on 3.2.2009 at 17.54
Profiilikuva käyttäjästä HarriKivisto

Eli tässä olen ehdolla varapuheenjohtajaksi. Käytettävissänne.
Olen ollut aktiivisesti toiminnassa mukana alusta alkaen. Perustuskokousta järjestettiin yhdessä muiden Tampereen aktiivien kanssa (ja toki mukana oli muitakin ympäri Suomessa järjestämässä erinäisiä asioita) Sittemmin olen osallistunut tilaisuuksiin Piraattipuolueen lippua kantaen sekä ollut pari kertaa mediassakin esillä Pirkanmaan alueella. Kirjoitan mielelläni, ja olen paljon kirjoitellut kommentteja eri puolilla nettiä, tosin vasta viime aikoina olen alkanut johdonmukaisesti käyttää koko nimeä ja puoluetta kirjoittaessani. Tätä soisin kaikkien tekevän – siis kirjoittelua. Bonusta olisi käyttää piraattipuolueen nimeä ja oman nimen käyttäminen lisää uskottavuutta.

Varapuheenjohtajan tehtävässä on erityisen tärkeää, kuten Scoffa jo ilmaisikin, pysyä aktiivisesti mukana. Oma pyrkimykseni on ollut osallistua kaikkiin kokouksiin ja seurata kaikkea uutisointia piraattipuolueen ohjelmaan liittyen. Varapuheenjohtaja joutuu/pääsee ajoittain tuuraamaan puheenjohtajaa ja tiedottajaa esiintymällä mediassa tarpeen vaatiessa. Tämä sopii minulla aivan hyvin.

Henkilökohtaisesti en ole missään nimessä puolueen parhaiten tekniikkaan perehtynyt vaikuttaja, mikä käsitys on vain vahvistunut viimeisen vuoden aikana. Tieto- tai muukaan tekniikka ei ole koskaan ollut leipälajini, vaikka sitä ymmärränkin ja yleensä saankin laitteet ja ohjelmat toimimaan. Lähinnä ymmärrän tekniikkaa ulkopuolelta – erityisesti sen merkitystä ja vaikutusta tavallisen ihmisen, kuluttajan, elämässä. Itse asiassa usein tuntuu monien tietoyhteiskuntaan liittyvien epäkohtien kohdalla, että tässä ollaan lopulta juuri niiden asialla, jotka eivät ole kovin hakoja näiden tietokoneiden kanssa (esim. sähköisen äänestyksen ongelmissa moni sanoi, että oli asianomaisen oma vika ettei osannut käyttää laitetta). Lisäksi yksityisyydensuojan vaarantuessa osa kansasta kykene suojaamaan viestintäänsä paremmin kuin muut. Suojelua tarvitsevatkin erityisen kipeästi ne, jotka eivät tiedä sitä tarvitsevansa.

Yhdistystoiminnassa minulla on kokemusta aika lailla sen verran kuin olen tässä yhdistyksessä toiminut. Tekemällä oppii.

Tietoja pähkinänkuoressa:
Harri Kivistö, 28
Ammatti/toimi: Koti-isä, opiskelija
Paikkakunta: Tampere
Harrastuksia: bändi
Kiinnostuksenaiheita: kulttuurikritiikki, filosofia, hengelliset asiat

No nyt ei ehdi tämän enempää, mutta lisäilen jos tulee mieleen. Kyselkää niin vastaan suoraan, selkeästi, avoimesti ja lainkaan kavahtamatta.