Vs:Has the Pirate Party boat sunk?

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Has the Pirate Party boat sunk? Vs:Has the Pirate Party boat sunk?

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 12.10.2010 at 8.12
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Täälläkin alkaa maahanmuuttokeskustelusta …

Mahtuukohan kahta uutta puoluetta samaan aaltoon.

56% persujen kannattajista on huolissaan toimeentulostaan eli siitähän kenkä puristaa. Perinteisesti tuo on satanut Vasemmistoliiton laariin, mutta ko. perinneyhdistys ei ole onnistunut asemoimaan itseään liikkuvien/ heränneiden äänestäjien tulvan alle. En ole huomannut, että Piraattipuoluekaan olisi.

Tietysti voisi miettiä taktista vaaliliittoa Muutos 2011:n kanssa, joka hoitelisi ”pienet vihreät miehet tulevat ja vievät meiltä kaikki lihavat naiset!”-puolen.

Jos ei 20v päästä ala näkymään muutosta, niin mietitään niitä vaihtoehtoisia strategioita sitten. Ei politiikka mitään pikavoittojen hakemista tällaisissa asioissa ole. Piraatit jäävät kuitenkin loppujen lopuksi voitolle, ellei viihdeteollisuus keksi jotain ratkaisevasti uutta.

Jos puolue ei kaksissa eduskuntavaaleissa saa yhtään ehdokasta niin se putoaa pois puoluerekisteristä eli pitää tehdä puolueeksi rekisteröitymisprosessi uudelleen.

Piraatit jäävät voitolle, mutta kapitalisoituuko siitä puoluetoimintaa vai sataako se mahdollisesti jonkun kilpailijan laariin. Vihreät piratoivat juuri innokkaasti Piraattipuolueen ideoita.

Voi siis meilläkin tehdä vaalien alla tiukkaa saada julkisuutta

Julkisuuttahan saa helposti niillä edellisistä vaaleista tutuilla konsteilla: jätetään ehdokkaiden taustat tarkistamatta ja herätään keskellä vaalikampanjaa siihen, että listoilla on joku pedofiili-narkkari. Sen sijaan rikostutkinnassa parhaillaan olevan ehdokkaan hankkiminen listoille edellyttäisi jo vakiintunutta asemaa politiikassa.

Lähiinä voisi toivoa, että hallitus tekee ennen vaaleja jotain sopivan typerää johon puolue pääsee äänekkäästi puuttumaan.

Kansanedustajat korottavat palkkojaan 8.1%? Viranomaiset aloittavat pidätysaallon nähtyään, että Ruotsin piraatit jäivät paikoitta? Mikä on puolueen kanta 15.10 yleislakkoon?