Vs:Hyviä työkaluja työryhmille?

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Hyviä työkaluja työryhmille? Vs:Hyviä työkaluja työryhmille?

Julkaisija Vastaukset
Naseag # Posted on 24.10.2009 at 19.43
Profiilikuva käyttäjästä Naseag

Henu kirjoitti:
Quote:Minä lisäisin vielä vaatimuksiin täydellisen toimivuuden kaikilla järjestelmillä, eikä pelkästään windows + Internet explorer -yhdistelmällä. Yleensähän webbityökalut tällaisia ovatkin, mutta valitettavasti myös poikkeuksia löytyy…

Kyllä, ehdottomasti tuki kaikille ympäristöille. Tätä kautta kaikki client-pohjaiset ratkaisut ovat täysin poissa laskuista. Toistaiseksi parhaimpana vaihtoehtona näyttäisi olevan facebook. Itse en sitä käytä, mutta siellä olisi kohtalaisen hyvät ryhmätyömahdollisuudet. Oma foorum, tapahtumakalenteri ja mahdollisuus uppia kuvia ja videoita. Yhteisten tiedostojen työstäminen tosin puuttuu. Huonona puolena se, että jokaisen työryhmään kuuluvan pitäisi rekisteröityä (jos ei ole jo tiliä) ja liittää kavereiksi kaikki sen hetkiset ryhmäläiset. Kaikki kun eivät välttämättä halua jakaa kaikkia kännikuviaan kaikkien kanssa.

Toinen vaihtoehto olisi, jos puolueen wikiin saisi tehtyä työnurkkauksia, joihin pääsy olisi sidottu sivuston käyttäjätunnukseen. Tarvisi olla kuitenkin joku sellainen ratkaisu, jota tulisi muutenkin käytettyä. Tuskin kukaan jaksaa päivystää yksittäistä projektisivustoa, saatikka kahta, viittä tai kymmentä.