Vs:Hyvitysmaksu

Julkaisija Vastaukset
Kalle # Posted on 11.8.2009 at 11.42
Profiilikuva käyttäjästä Kalle

Tuo opetusministeriön ohje koskee kaikkia ulkomailta tehtäviä tilauksia tallentavista medioista. Aivan sama mistä tilaa aina tulisi ilmoittaa Teostolle, jos tulee enemmän kuin 100 kpl dvd-levyjä. Mutta kukaan ei ilmoittele. En minä ainakaan. Koskaan ei ole jääneet tallentavat mediat tullipostiin vaikka 500-1000 kpl dvd-levyjä useasti on tullut kimpassa tilattua. Jos joskus sattuu jäämään tullipostiin pyydän lähettämään takaisin. Teostolle en maksa mitään ikinä. Enemmin poltan rahani, kuin maksan yhtään mitään Teostolle :) Toinen keino on tietenkin tilata se 100 kpl erä. Tai sitten tilata niin paljon kuin huvittaa +100 kpl cd tai dvd takuu ettei jää tullipostiin ikinä levyt seuraavasta paikasta tilattaessa -> http://fi.wesellcd.dk/?page=main

nierle.de aika rohkeaa suositella yritystä, jonka kautta on tehty luottokorttipetoksia…

http://murobbs.plaza.fi/yleistae-keskustelua/464092-nierlen-asiakkaat-huom-tarkkailkaa-luottokorttitapahtumianne.html

Nierleen en koske enää pitkällä tikullakaan. Kaikki levyt ritekin paskoja jotka ei tahdo herkimmissä pöytäsoittimissa toimia sitten millään. Jopa hyvänä merkkinä tunnetut Memorexit oli ritekkiä.

We sell cd on kyllä hyvä ja luotettava paikka. Voi tilaa kotelot ja levyt kimapassa kavereitten kanssa ni ei postikulut ole päätähuimaavat. Laskin että tulee halvemmaksi kun verkkokauppa.comissa. Yksittäiset kakut kannataa tilata VK:sta, mutta suuremmat tilaisin we sell cd:stä. Ja maksu postiennakkona.

http://fi.wesellcd.dk/?page=main

—Muuten olen sitä mieltä, että Teosto tulisi kieltää lailla.—