Vs:Ideoita kannatustuotteiksi

Etusivu Foorumit Työryhmät Kannatustuotteet Ideoita kannatustuotteiksi Vs:Ideoita kannatustuotteiksi

Julkaisija Vastaukset
unknown # Posted on 28.8.2010 at 13.27
Profiilikuva käyttäjästä unknown

Piraattipuolueen kokouksessa Pirkanmaalla (9.-11.7.2010) sain idean kannatustuotteesta jolla saisi lisää näkyvyyttä puolueelle:

Taskutöhkis. http://kirjoitusalusta.fi/tuhkakuppi

[img size=400]http://xn--hn-via.fi/boksi/flap.fi.jpg[/img]
Sisältö on siis foliolla vuorattu ja sinne voi pistää kaikki tumppinsa ilman vaaraa että tasku lähtisi palamaan. Tupakka kannattaa kuitenkin tumpata ENNEN kun sen tänne tuikkaa. Töhkis on pehmeä ja kulkee hyvinkin huomaamattomasti taskun pohjalla. Hajuhaitat ovat myös varsin minimaaliset ja esim. tuhkat ei valu taskuun.

Näitä käytettiin Japanissa monilla festareilla ja kaduilla näki ihmisten käyttävän näitä myös. Japanissa katsotaan pahalla jos heittää tumpin maahan ja täälläkin muuttuvat asenteet ovat yleistäneet moista kyräilyä – minusta luonnossa ihan syystäkin, kaupungissa tumpit siivoavat koneet ja myrkyt ei valu asfaltin läpi maaperään.

Olen siis tilaamassa taskutöhkiksiä Piraattipuolueelle tiistaina ja asia nuijittaneen maanantaisessa hallituksen kokouksessa, jompaan kumpaan suuntaan. Maksan 5000 töhkiksestä kaikkine kuluineen vajaat 1200€. Iome, JoonasD6 ja Bobama ovat ainakin luvanneet tukea proggista myös rahallisesti mutta en pistäisi vastaan jos muistakin vaalipiireistä osallistuttaisiin näihin kuluihin jotka saatte katettua myymällä töhkiksiä 2€/kpl. Olen itse noin tuhat euroa tähän pistämässä. Näitä tarvitsisi myydä vajaa 600, ja loput 4400 töhkistä voisi jakaa vaikka ilmaiseksi jos ei lisätienestit nappaa. Ensimmäiset ~1200€ menevät siis minulle ja em. lahjoittajille, sen jälkeen puolue voi tehdä näillä mitä haluaa. Toki toivon, että muutkin kuin lahjoittajat näitä myisivät, ihan yksin en ajatellut näitä feissatessani myyväni.

Sitten vähän syytä tämän töhkisasian avaamisesta suuremmalle yleisölle:

Muutama henkilö on epäillyt taskutöhkiksien puolueelle tuottamaa negatiivista mielikuvaa ja sitä, että näitä ei kannata tilata viralliseksi kannatustuotteeksi vaikka minä olisin maksajana. Minusta mikä tahansa kannatustuote jolla saamme hankittua näkyvyyttä ja se ei sinänsä ole puolueen agendaa vastaan, on erittäin tervetullut. Ihan näin nyrkkisääntönä. Kun siihen vielä lisää tämän nimenomaisen tuotteen uutuus-statuksen, ja ottaa huomioon, että näitä ei pahemmin Euroopassa käytetä/myydä, uskaltaisin sanoa, että taskutöhkikset ovat ehdottoman seksikäs/trendikäs lisätuote valikoimaamme.

Eli, mitä minusta pitää ottaa huomioon päätöstä nuijittaessa:

1) Minusta puolueella ei yksinkertaisesti ole varaa sanoa ”EI” moisille tarjouksille.
2) Taskutöhkis PARANTAA tupakoitsijoiden ympäristöystävällisyyttä tumppi tumpilta.
3) Uutuustuote jollaista ei Suomessa, eikä pahemmin muuallakaan Euroopassa olla nähty yhdistetään mielessä puoluelogoomme, tumppi tumpilta. (Pipu pelastaa luontoa tupakoitsijoilta käänteentekevällä tuotteella!)
4) Puolueemme tarvitsee rahaa ja jos myymme nämä kaikki töhkikset 2€/kpl, saamme näistä lähes kymmenkertaisen tuoton. Vaihtoehtoisesti saamme näistä arsenaalia vaalien lopputaistoihin jakamalla näitä ilmaiseksi mutta minusta kannattaisi ainakin euro pyytää, ihan loppuun asti.
5) Kaikki on valmista, maksua vaille. Tilataanko vai eikö? Olin valmistautunut maksamaan nämä tiistaina, mutta jos enemmistö päättää että näistä ei tule virallista kannatustuotetta niin unohtakaa sitten koko juttu.