Vs:Ideoita kannatustuotteiksi

Etusivu Foorumit Työryhmät Kannatustuotteet Ideoita kannatustuotteiksi Vs:Ideoita kannatustuotteiksi

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 7.6.2009 at 13.29
Profiilikuva käyttäjästä whiic

Kannatan:
PP-pinssi (pukutilaisuuksiin, puolue voisi kulkea mukana häihin ja hautajaisiin melko huomaamattomasti)

PP-kauluspaita (”fiksumpi” paita edustustilaisuuksiin – parempi, että emme kaikki näytä mediassa hikisiltä nörteiltä… on se kuitenkin fakta että osa meistä on oikeasti akateemisesti koulutettujakin)

Piraattipuolue-lippu ehkä… tosin kyllä pelkkä pääkallolippukin näyttää hyvältä auton anteennin sidottuna. Rikkookohan se tieliikennelakia tai tieliikenneasetusta… Festareille ajattelin paikalla olevia poliiseja ärsyttääkseni moista kokeilla.

Hullaja ideoita:
Kokardi! Lol. Voisi tehdä muotin itse ja valaa uudenvuodentinasta niitä. Upottaa sulaan tinaan hakaneula ja voilá: meillä on pinssiä suurempikokoinen, näkyvämpä ja painavampi kokardi jonka voi kiinnittää huopahattuun, karvalakkiin tai verikauhaan, mitä ikinä tykkäättekin päässänne pitää rosvotessanne meriä ja tappaessanna naisia ja lapsia. :3

Okei, tuo idea oli lähinnä tasoa lollerskates… Mutta saatan minä kokeilla kokardin valmistusta uudenvuodentinasta. Oli se sen verran huono ja hassu ajatus.

Vaihtoehtoisesti voisi tehdä kokardia suuremman tinalogon, jonka voisi liimata GTI-tarran sijasta peräkonttiin tai ruuvata harrasteauton jäähdyttimen kärpässäleikköön kiinni. Jälleen kerran, idea on niin eksoottinen ja volyymi pieni, että joku voi sen itse askarrella kotona ja tehdä kavereillekin samalla vaivaa, jos saa muotilla tehtyä siedettävää jälkeä.