Vs:Julkinen jakaminen mitä se tarkoittaa?

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Julkinen jakaminen mitä se tarkoittaa? Vs:Julkinen jakaminen mitä se tarkoittaa?

Julkaisija Vastaukset
Moonrend # Posted on 10.6.2009 at 14.29
Profiilikuva käyttäjästä Moonrend

Periaatteessa näissä kuvaboxeissa yleisenä sääntönä toimii tämä:

Julkisia kuvia saa kopsata ja käyttää kaikkeen ei kaupalliiseen jos vain mainitsee kuvan alkuperäisen ottajan.

Tietysti tässä on pari poikkeusta:

Kuvaa ei saa käyttää minkään ajatus suunnan ajamiseen tai mainostamaan jotain muuta kuin itse tekijää/ottajaa ilman tekijän/ottajan lupaa.

Ja Kuvan käyttäminen asioihin jotka saattavat loukata kuvan tekijää/ottajaa on tietysti myös kielletty.

Jos joku sinua uhkaa syyttellä niin naura vaan ja ilmoita, että jos ei kuviaan halua julkiseen levitykseen laittaa niin ei sitten niitä julkisesti minnekkään näkymään laita.

Kohteliasta on tietysti kysyä kuvan ottajalta/tekijältä lupaa jos käyttää kuvaa mihenkään.

Mutta jos joku vetää herneen nenään niin anna vaan vetää, jos laki syyte tulee niin ota screenshotti ja linkki kuvaboxin käyttäjä ehdoista ja mene oikeuteen niillä ja voitat jutun heti.
Jos kyseinen henkilö muuten uhkailee niin pyydä sitä tulemaan käymään teillä vaikka kahvilla, pyydä vaan kaveri kuvaamaan, että jos se tyyppi alkaa räyhäämään niin sit vain soittaa poliisit paikalle ja näyttää kuvamateriaalin ja vaadi korvauksia kyseiseltä tyypiltä.
Ja mansikkana jäätelöannoksen päällä laita viellä lappu oveen, että: ”Tästä ovesta astumalla hyväksyn, että tulen kuvatuksi” niin sinua ei voida edes vaatia lopettamaan kuvaamista.

Uhkailu ei ole muuta kuin heikkojen ihmisten tapa yrittää ajaa omija etujaan, ja ne jotka ovat niin omistus haluisia materiaalistaan niin kerro niille vaan, että kopioi ne muisti tikulle jonka säilyttää kassakaapissa.