Vs:Julkinen jakaminen mitä se tarkoittaa?

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Julkinen jakaminen mitä se tarkoittaa? Vs:Julkinen jakaminen mitä se tarkoittaa?

Julkaisija Vastaukset
Topi # Posted on 17.6.2009 at 23.33
Profiilikuva käyttäjästä Topi

Tottakai pitää kunnioittaa julkkisten ja yksityisten elämää, että ei sotketa heidän asioita mukaan mediaan. Se on aivan selvä juttu. Mutta julkistaminen ilman toisen lupaa on täysin väärä tapa toimia. Enkä usko, että piraattipuolue haluaisi kannustaa tätä ilman lupaa-menetelmiä. Jokaisilla on oikeus olla yksityinen, jota valtiolla ei ole oikeutta alkaa valvomaan. En todellakaan halua, että joku tarkastaja laskisi montako sisään-ulos-sisään-ulos sänkyhommissa joutuisi verottamaan käytetyn värkin kitkasta johtuvan kuumuudesta tai laskua siitä, montako kertaa heitettiin ”esimerkkiperheet” vastakkaisen sukupolven seinälle?

Mielestäni tuossa lupamenetelmissä on se ongelma, että se käsittää liian monta sataa riviä oikeustieteellistä tekstiä. Hyvä menetelmä olisi se, että tiivistelmä olisi ihan heti alussa, että mitä ei saa tehdä, jatkossa voidaan laittaa pitkät argumentit, jotka kuvaajat, jakajat kenties kiinnostaisi tutkia tarkemmin.

Tiivistelmä on se kaikkein tärkein asia, millä voitaisiin saada kenties tasapainoiteltua tähän velloneeseen asiaan. Minä en äänestä tuollaista pitkää lainpykälää vaan vaadin myös lyhennystä, missä sitten voi lukea jatkossa pidemmistäkin asioista. Se on reilumpaa. En itse jaksa lukea kahtakymmentä sivua jostain puutaheinästä olevia juttuja vaan lopetan heti sen lukemisen. Aika yksinkertaista mutta tehokasta.