Vs:Julkinen jakaminen mitä se tarkoittaa?

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Julkinen jakaminen mitä se tarkoittaa? Vs:Julkinen jakaminen mitä se tarkoittaa?

Julkaisija Vastaukset
RR # Posted on 19.6.2009 at 18.58
Profiilikuva käyttäjästä RR

Lainaten Soraneuvosta ”Poistivat tämän pääasiassa yhden valittajan 3 kuvan vuoksi (tosin siellä oli muitakin mukana) mutta koska tämä kyseinen henkilö on toiminut Freelance kuvaajana ja muutenkin on ammattilainen niin kohdistan häneen tämän tapahtuneen syyn”

MINÄ EN vaatinut Kuvaboxi käyttäjätunnuksesi sulkemista. Pyysin sinua kaikkiaan komeen kertaan poistamaan luvatta kopioimasi ja omassa kuvakansiossa julkaisemasi kuvan poistamista. Sinulla EI ollut eikä koskaan tule olemaan ko. kuviin tekijänoikeutta saati julkaisuoikeutta missään julkaisuvälineessä.

Kuvaboxin sen hetkinen ylläpitäjä, valvoja teki oman ratkaisun (Kuvaboxin sääntöjen/käytännön mukaisesti), johon minä en millään tavoin vaikuttanut vaatimalla nimenomaan käyttäjätunnuksesi sulkemista. Vaadin ainostaan luvatta julkaistujen kuvien poistamista. Mutta toki samaan aikaan muutkin kuvaboxin käyttäjät olivat heränneet ko. kuvakansioosi. En yksin minä.

Ja sitäpaitsi Kuvaboxin ylläpito ei välttämättä tunne free lancer taustaani.

Ja sillä EI ole mitään merkitystä onko kuvien takana harrastelija tai ammattilainen. Sääntö ja tässä tapauksessa myös Suomen laki koskee kaikkia.