Vs:Julkinen jakaminen mitä se tarkoittaa?

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Julkinen jakaminen mitä se tarkoittaa? Vs:Julkinen jakaminen mitä se tarkoittaa?

Julkaisija Vastaukset
soraneuvos # Posted on 20.6.2009 at 6.02
Profiilikuva käyttäjästä soraneuvos

Huomenta kaikki vesiltä hengissä selvinneet.
Enää viimeinen koitos…selvitä ehjin nahoin kotiin.

Kaikenkaikkiaan ilmaisun tarkoitus on tuoda julki käsitteiden epäselvyys ja vanhentuneisuus eikä hyökätä RR:ää vastaan henkilökohtaisella tasolla vaan käyttää häntä vain esimerkkinä johtavasta ajattelutavasta.

Satu ja tosi ovat häilyviä käsitteitä ja ainoastaan kunkin oman mielen aikaansaannosta kulloisten uskomusten pohjalta tehdyistä päätelmistä.

Monet pitävät Raamattua satukirjana tai Koraania.
Toiset luottavat sokeasti näihin teoksiin jotka toisaalta voivat olla vain samanlaisia teoksia kuin Tuhat ja Yksi Yötä tai Kalevala.

Kohdistuksella tarkoitan kohdistavani kaikkiin samalla lailla ajatteleviin
tämän liturgian…..(mitä sitten tarkoittaakaan).:lol:

Muutamilta jotka tunnistivat kuvansa ja jotka tiesin alkulähteeksi tiedustelinkin ja sainkin ystävällisen vastauksen jonka mukaan toimin.

Mutta muutamat ”opetuslapset” :laugh: oppi-isänsä tavoin ilmaisivat itsensä tavalla jolla ei saa mitään hyvää aikaan..

Ilmeisesti et ole viitsinyt lukea alla olevaa selitystäni tapahtumien kulusta vaan lainailet ilman kokonaisuutta sinulle käyviä kohtia arvon RR.:sick:

Tosiasiahan on niin että sinulla on oma vankka mielipiteesi asiasta ja sitä sisäistät myös muille vastaanottavaisille ”opetuslapsillesi”.:cheer:

Minä omaan oman käsitykseni menettelytavoista perustuen siihen minkä olen lukenut säännöistä jotka vain suojaavat kaupallisen toiminnan ylläpitäjiltään mutta yksilötasolla tapahtuvan toiminnan pyrkivät tyrehdyttämään koska silloin heidän toimintansa tuottoisuus kärsisi..

Koska mitään yksiselitteistä lopullista sääntöä ei ole jokaisella on oikeus toimia parhaaksi katsomallaan tavalla käyttäen omaa harkintaa.B)

Mitään kantaa et näytä haluavan ottaa näihin epäkohtiin miten toimii Kuvaboxi ja Fotoyks palvelu vain omaksi hyödykseen muiden myös sinun ”kustannuksellasi”.;)

Voisitkohan kenties jättää Piraattipuolueen parjaus kampanjan kuvaboxisivulla

http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/27e2s+raps-raps-kuvia-vapaaseen-kayttoon.html

vähemmälle sillä nämä ajatukset ovat vain minun mieleni esiin nostamia asioita jotka tosin toivon kuuluvan myös puolueen näkemyksiin ja ainakin toivon näiden asioiden selkiintyvän niin ettei tulkinnanvaraa ole ja että jokaisella on yhtäläinen oikeus ilman mitään keskittymiä ja erillissääntöjä.

Kaikki on tasa-arvoisia…toiset vain on hiukan tasa-arvoisempia kuin toiset.

Kommunismi on vanhentunut instituutio nyt on aika todelliseen tasa-arvoon yli puoluerajojen yksilötasolla….

:woohoo: