Vs:Julkinen jakaminen mitä se tarkoittaa?

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Julkinen jakaminen mitä se tarkoittaa? Vs:Julkinen jakaminen mitä se tarkoittaa?

Julkaisija Vastaukset
soraneuvos # Posted on 9.6.2009 at 9.20
Profiilikuva käyttäjästä soraneuvos

Jaa jaa

Jos annetaan mahdollisuus päättää miten haluaa kuviaan esitellä niin kuin
kyseisessä kuvaboxi yritelmässä annetaan ja toimii sitten vastoin parempaa tietoa ei auta valittaa.

Mikä ihmeen erillis oikeus kuvaboxilla on ansaita muiden kuvista.
Se on sitä kaupallista hyötymistä se.

Asunnoista en tiedä…

Autovarkaus…eihän sekään ole kuin luvaton haltuunotto ja jos sateelta korjaa auton suojaan niin sehän katsotaan vielä lieventäväksi asianhaaraksi.

Leikki leikkinä ja pylly pois tyynyltä.

Mikä sitten lienee PiraattiPuolueen tarkoitus…..parantaa vain suurmittaisten kaupallisten kopiointien ja jälleen myyjien asioita puuttumatta ei kaupallisella tasolla toimivaan luonnollisesta keräilyhalusta perustuvaan pikku tuherteluun joka näyttääkin nostavan monen napakeskeisen karvat pystyyn…

huumoria olla pitää.

v
Vaan en edelleenkään katso toimivani väärin jos näillä koneen toiminnoilla klikkamalla siirrän kuvan tai artikkelin omaan käyttööni koska se on mahdollista.

Ja ennen kaikkea koska se voisi olla mahdotontakin ainakin normaali selaajalle joka ei paljon tiedä kuin perus asiat..

näin aluksi:woohoo:

Pakko lisää vielä jotta jos pääsee muiden kuvilla tai papereilla töihin jonnekkin niin vittjatti se on ihan oikein sitä työnantajaa kohtaan jos on niin löperö että ei tonvertaa ota selvää..

nykypäivinä oon kuullut juttuja ja jo parikymmentä vuotta sittenkin oli jo työhaastattelussa mukana kallonkutistaja ym tarkkailijaa jos vähänkin pätevämpään hommaan kuin paskakuskiksi pyrki…eikä sekään oo mikään halveksuttava ammatti vaan yksi yhteiskunnan tärkeimmistä hommista.

Joten tuo ja asunto vertaus oli kyllä aikatavalla pielessä minun mielestäni..

Onkos oma lehmä ojassa kun sävel on kuin kuvaboxin valvojilla ja siis hyötyjillä jotka tietysti haluaisivat yksinoikeudella hyötyä muiden aikaansaannoksista..

Jos sinä sitä pidät sopivana ja jos tämä puolue pitää sitä sopivana menettelynä niin jo on jossain vikaa heti alusta pitäen..

Tarkoitaa sitä että tämä on vain Kaupalispiratispuolue ei yksityisille paitsi kannatus mielessä ja rahastus tarkoituksessa..

:woohoo: