Vs:Kai Sotala Ykkösen Aamu-TV:ssä

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Kai Sotala Ykkösen Aamu-TV:ssä Vs:Kai Sotala Ykkösen Aamu-TV:ssä

Julkaisija Vastaukset
tombooo # Posted on 8.4.2010 at 9.11
Profiilikuva käyttäjästä tombooo

Kai saattoi voittaa – ja voitti ehkä selvästikin argumenttien puolella, mutta esiintymisessä on vielä reilusti petrattavaa. Tämä on kuitenkin ihan anteeksiannettavaa, kun kyseessä on ensimmäinen esiintymiskerta. Kotilainen yritti vetää keskustelun omaan tapaansa aivan väärään suuntaan, mutta Kai sai itseltäni hieman sympatiapisteita rauhallisuudestaan. Tuollaiseen pelleilyyn on turha lähteä mukaan.

Jos puhutaan poliittisesta uskottavuudesta, niin esiintyminen ja ulkomuoto ovat argumenttejakin tärkeämpiä monessa tapauksessa. Yksi tuttavani, kenen kanssa keskustelin piraattipuolueen esiintymisestä, ei ollut ollenkaan vakuuttunut Kain esiintymisestä. Tämä siitä huolimatta, ettei hän pystynyt mitään väitettä kumoamaan. Jos argumentit ovat tätä luokkaa, niin uskottavuuden saavuttaminen on vain muutaman askeleen päässä. Pitäkää siis leuka ylhäällä ja jatkakaa samaa tahtia.

PS: Treeniä, treeniä ja treeniä. Vaikka faktat ovatkin tärkeitä, niin massat voitetaan vakuuttavalla ja tunteisiin vetoavalla esiintymisellä.