Vs:Kai Sotala Ykkösen Aamu-TV:ssä

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Kai Sotala Ykkösen Aamu-TV:ssä Vs:Kai Sotala Ykkösen Aamu-TV:ssä

Julkaisija Vastaukset
RiktigPolitik # Posted on 28.12.2009 at 13.47
Profiilikuva käyttäjästä RiktigPolitik

Vähän turhan hermostuneelta vaikutti. Toki jos tämä oli ensimmäinen kerta televisiossa, niin eipä ihmeellistä, jopa Conan O Brian näytti jännittävänsä erittäin paljon hänen ensimmäisessä showssa vuonna 1993. Seuraava kerta on jo varmasti huomattavasti helpompi, mutta tässä muutama vinkki mitä voisi tuommoisessa väittelyssä ottaa esiin.

Olisit vaikka voinut mainita Radioheadin ja Iced Earthin uusimmat levyt jotka julkaistiin ilmaiseksi nettiin ja missä kannustettiin maksamaan levystä niin paljon kun he olivat valmiita maksamaan. Tällä konseptilla artisti voi tienata hyvin kappaleistaan vaikka hänen musiikki leviää vapaasti netissä! Moni on löytänyt vertaisverkoista musiikkia mistä pitää ja ostaneet albumin, jos eivät olisi lataneet sitä netistä niin eivät koskaan olisi kuullutkaan artistista ja eivätkä voineet ostaa levyäkään.

PP pitäisi ajaa tai rohkaista artisteja tekemään tämänkaltaisia uudistuksia musiikkimaailmaan. Levyyhtiö maksa ainoastaan pienen osan artistille ja Kain olisi pitänyt mainita että artisti tienaa suurimman osan rahoistaan keikoista eikä levyjen myynnistä! Jos musiikki leviää, niin moni muu huomaa bändin ja tulevat heidän keikkoileen! Eikö muka bändille olisi parempaa että ihminen joka on ladannut heidän levynsä ilmestyy keikalle ja maksaa lipusta 50€, kuin että bändi saisi myytyä yhden 20€ levyn jonka myynnistä levyyhtiö ottaa kaiken?

Ruotsin Piraattipuolue nappasi heti 7,2% heidän ensimmäisessä vaalissa joten suosittelen kyllä suomalaisenkin piraattipuolueen seuraavan tarkasti mitä he tekevät. Ruotsin PP on ollut monissa televisioväittelyssä ja pärjänneet siellä hienosti joten suosittelen Sotalaa tarkistamaan niitä vaikka Youtubesta ja ottamaan opiksi.