Vs:Kannabiksen käytön rangaistavuudesta luovuttava

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Kannabiksen käytön rangaistavuudesta luovuttava Vs:Kannabiksen käytön rangaistavuudesta luovuttava

Julkaisija Vastaukset
fatgonzo # Posted on 1.11.2010 at 16.08
Profiilikuva käyttäjästä fatgonzo

Odotetaan jännityksellä =) Vaikka Kaliforniassa puoltajat voittaisivatkin niin siellä on vielä tämä liittovaltio vs. osavaltio-kuvio, ja liittovaltio on uhannut ottavansa kovemmat lainsoveltamiskeinot käyttöön siinä tapauksessa jos se vapautuisikin.

Asiaan hieman liittyen: http://www.bbc.co.uk/news/uk-11660210

Tuo tulos herätti monenlaisia ajatuksia, sellaiset kriteerit kuin käytön yleisyys ja hyväksyttävyys yhteiskunnassa jätetään pois alan tutkimuksista ja sitten kun tulokset muotoutuvat tämmöisiksi, annetaan tutkijoille potkut..melkoinen kuvio sananvapauden aikakaudella.

Onneksi herra Nutt sai kuitenkin kannatusta ja monet kollegat myös ottivat lopputilit hänen kohtelunsa takia, liittyäkseen tähän itsenäiseen tutkimusjärjestöön joka vannoo jatkavansa asian tutkimista antamatta poliittisten syiden estää tulosten julkaisua.

Pakko tässä vaiheessa mainita että en ole SKY:n jäsen, enkä puolla tai vastusta tätä erityisesti, yksi mielenkiintoinen aihe vain mitä seurata muiden lomassa. Mutta siitä hyödystä piraattipuolueelle..liittääkö SKY itsensä ideologisesti ennemmin vihreisiin vai PP:hen? Onko heillä uskottavuutta esim. ehdokkaiden mainostamiseen ilman että se menisi negatiivisen julkisuuden puolelle? Onko Suomessa mitään tähän liittyviä tahoja kellä olisi varoja tukea jotain puoluetta? Tutkittavaa siis luvassa tälle postaajalle kunhan päivän muista uutisista on selvitty.