Vs:Kannabiksen käytön rangaistavuudesta luovuttava

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Kannabiksen käytön rangaistavuudesta luovuttava Vs:Kannabiksen käytön rangaistavuudesta luovuttava

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 10.11.2010 at 8.57
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

fatgonzo kirjoitti:
Quote:Mutta siitä hyödystä piraattipuolueelle..liittääkö SKY itsensä ideologisesti ennemmin vihreisiin vai PP:hen?

Kaikenlainen kasvinviljely on kyllä ollut MTKoon eli keskustapuolueen heiniä tässä maassa perinteisesti.

Quote:Onko heillä uskottavuutta esim. ehdokkaiden mainostamiseen ilman että se menisi negatiivisen julkisuuden puolelle? Onko Suomessa mitään tähän liittyviä tahoja kellä olisi varoja tukea jotain puoluetta?

Kuten aiemmin totesin, niin Panu Horsmalahti oli ottanut jo myönteisen kannan. Veikkaan, ettei hän kuitenkaan ymmärtänyt tinkiä mitään SKYltä vastineeksi, kuten ammattipoliitikon tulee toimia. Jenkeissähän tämä on viety pitemmälle eli pienryhmien ongelmat jätetään tahallaan ratkomatta, koska näin niitä voi pitää poliittisina panttivankeina. Poliitikot keräävät niiltä mahdollisimman suuren hinnan.

Rahattomatkin yhdistykset ja muut poppoot ovat merkittäviä tekijöitä rahattomalle pienpuolueelle, koska ne voivat levittää sanaa kivoista ehdokkaista, jos vaan viitsivät tehdä töitä itse oman asiansa eteen. SKYllä on webbisivu pystyssä ja ne voisivat kerätä sinne ehdokas ehdokkaalta kannanotot – sitähän vaalikampanjointi ja poliittinen vaikuttaminen vaalien kautta on. Minä en oikein usko, että poliitikot tekisivät heidän työt.

Poliittisen uransa alussa Tarja Halonen tunki nimensä kaikkiin mahdollisiin adresseihin mainostaakseen itseään. Naisellista ja toimivaa.