Vs:kannanotto

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 9.6.2009 at 19.56
Profiilikuva käyttäjästä whiic

asphyxiated: ”Mikä sun [soraneuvos] diagnoosis on? Veikkaan että skitsofrenia.”

Diagnoosi: trolli.
(Tosin diagnoosini voi olla väärä.)

Puolueen julkisuuskuvan kannalta harva asia on nolompaa kuin ihminen, joka esiintyy aikuisena lapsenomaisesti käyttäytyvänä warettajana, ja laukoo ”kaikki on yhteistä, mä näin se, se on mun” tyylisiä nerouksia. Tuo on kommarin logiikkaa, ja kommari ulottaa tuon logiikan myös autoosi ja vie senkin.

Piraatti-ideologiasta tuskin on tuo itsekeskeinen ”en minä halua maksaa” ajattelu erotettavissa, mutta kulttuurin jakamiselle löytyy muita aivan hyviä perusteita sen lisäksi: derivatiiviset työt taiteen alalla (remix, parodia, jne.), tieteen tehokkaampi käyttöönotto, asiakaslähtöiset jakelumallit, taiteen säilyminen, taiteen jakelu virallisten jakelukanavien ulkopuolelle (esim. fansub)

soraneuvos esiintyy idioottina, joten hän saa minutkin näyttämään idiootilta. Hän voi olle idiootti miltä vaikuttaa tai trolli. Hän voi tietenkin potea ADHD:tä eli keskittymishäiriötä, ja voisi olla fiksukin, jos saisi riittävän morfiiniruiskeen rauhoittamaan hyperaktiivisuuttansa, tai lopettaisi kahvin ylenpalttisen juomisen ettei hyppisi jatkuvasti seinille.

Hänen kaltaisiaan satunnaisia täydellisen pihalla olevia kommentteja letkauttavia löytyy kyllä foorumilta kuin foorumilta. Harvoin heitä kuitenkaan kannattaa mollata, koska tyhmä ei tyhmyydelleen mitään voi ja trollia ei kannattaisi ruokkia alkuunkaan. Olen minäkin YouTubessa trolli joten tiedän, että reaktiota trollit kaipaa, muuten se ei ole hauskaan alkuunkaan. Sotken siis saitin täyteen natsivideoita ja pornoa kiusatakseni moraalikonservatiiveja. :p

…en oikeastaan edes ymmärrä mikä foorumitrollauksessa on hauskaa. YouTubessa on sentään emot, furryt, uusnatsit, fundikristityt ja ählämit. Kaikki suuttuu ja polttaa totaalisesti hihansa vähimmästäkin kritiikistä… kritiikistä joka on niin mietoa, ettei sitä voi edes kutsua trollaukseksi. Foorumit ylipäätään ei tarjoa vastaavaa reaktiota, ei edes legendaariseen 50 Hitler postiin.

Eli lyhyesti, ei kannata murehtia hänestä. Jos ei hän mitään rakentavaa sano, antaa olla. Ei meidän tarvitse siitä huomauttaa, kaikki muutkin huomaavat, jos sisältö on tyhjää.