Vs:kannanotto

Julkaisija Vastaukset
asphyxiated # Posted on 9.6.2009 at 20.31
Profiilikuva käyttäjästä asphyxiated

Minulla on itselläni mt-ongelmia, suuria sellaisia. Se ei kyllä yleensä näy teksteistäni, mutta sekin on osa sairauttani itse asiassa niin oudolta kuin se kuulostaa. Joten minulta kyllä on myötätuntoa häntä kohtaan, en usko että hän puhuu palturia ADHD:sta mutta toisaalta en ole perehtynyt mihinkään trollaaja-kulttuuriin. Minuakin on sanottu trolliksi jos on ollut vähän postauksia ja olen lausunut useimmiten aika kärkeviä mielipiteitäni (sinä varmaan tulisit trollaamaan minua vaikka eläinoikeuksista).

Mitä tulee tuohon ”en minä halua maksaa” juttuun niin todennäköisesti, jos se mamu-kriittinen ehdokas löytyy, äänestän Piraattipuoluetta siitä huolimatta, koska nimenomaan tällaisessa maailmantilanteessa tarvitaan jotain todella uutta. Jos joku hakkeroisi tieteelliset tutkimukset torrenteiksi, niin se vieläkin nopeuttaisi kehitystä, enkä osaa nähdä sitä moraalittomana.

Mollauksessa ei ole kyse siitä, että kannattaako vai eikö kannata, minä teen sitä ihan itseni vuoksi, saadakseni paineen pihalle. En yleensä ole ihan ilman syytä alkanut.

Minua kiinnostaa asioiden lisäksi myös se ihminen niiden takana, että miksi se laukoo jotain kummallista. Kai se on inhimillistä.