Vs:kannanotto ”mediamaksuun”

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka kannanotto ”mediamaksuun” Vs:kannanotto ”mediamaksuun”

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 17.6.2009 at 23.49
Profiilikuva käyttäjästä whiic

jarkkoph: ”Minä sanoisin, että YLE maksu on halpa hinta siitä jos sillä voidaan estää suomen Berlusconien nouseminen ja pysyminen vallassa jos he hallitsevat valtaosaa merkittävistä yksityisistä media yrityksistä tilanteessa, jossa ei ole merkittäviä riippumattomia uutislähteitä.”

Riippumattomia? LOL! Jos Berlusconi hyötyy yksityisomisteisesta mediakartellista, niin Putin puolestaan hyötyy siitä, että kaikki kolme suurta TV-yhtiötä on Kremlin käskyläisiä, ts. valtion hallinnassa. Pienemmät televisioyhtiöt on nujerrettu melko epäilyttävillä toimilla ja maassa jopa tapetaan toimittajia. Putin toimet ovat ainakin minun mielestäni tuhat kertaa Berlusconin sovinistista käytöstä ja pikkupedoilua pahempaa. Berlusconi on korruptiossa rypevä, jäävi, karkea, PR-kelveton dorka, mutta Putin on oikeasti vaarallinen terroristi, niin Venäjän sisällä kuin ulkopuolella. En yhtään ihmettelisi, jos ”Tsetcheenien” terrori-iskut olisivat FSB:n (ent. KGB ) tekele, sillä Putin kuitenkin oli tämän kaikkeen moraalittomaan toimintaan erikoistineen järjestön pääjehu niihin aikoihin.

Pohjois-Korean media on vielä Venäjän mediaakin enemmän valtiojohtoinen. Siellä sitä on sitä rakastamaasi ”riippumatonta” mediaa vaikka tänne Suomeenkin tuotavaksi.

@JHawkx:
Ei taida olla parhaasta päästä tuo sisälukutaitosi, koska olen kanssasi samaa mieltä.

PROTIP: googleta ”define: irony”