Vs:Kannatus

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 5.3.2011 at 11.26
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Antti Kurhinen palautti nokkimisjärjestyksen takaisin siihen, mitä se yleensä on ollut: Helsinki, Uusimaa, Varsinais-Suomi, Pirkanmaa.

Antin taustasäteily taitaa varmistaa, että kompuroiva Uusimaakin saanee Pasi Palmulehdon läpi. Uusimaa on niin sotkuinen vaalipiiri, että vaikea sanoa varmasti, kuka sieltä on tulossa läpi.
Antti mennee itse läpi Helsingin vaalipiiristä. Varsinais-Suomesta mennee läpi liberaalien Flemming, kuten viime vuoden puolellakin jo näytti.

Antti Kurhinen on nyt näkyvin piraatti. Toiseksi näkyvin on musta hevonen piraateille, katsotaan miten se materialisoituu vaaleissa. Luulen, ettei hän tiedä tätä itsekään.

Gagis, onhan teillä vielä 2 päivää aikaa kysellä kannabis-piireistä ehdokasta. Ne piirit ovat aika hyvin organisoituneita. Teidän äänestäjät tulevat tietenkin Jyväskylästä ja ainakin yliopistolta. Provinssit varmistelevat näissä vaaleissa pääsyä kaupunginvaltuustoihin vuonna 2012, jota kautta mennään normaalisti eduskuntaan. Äänikynnys provinsseissa lienee matalampi vuonna 2015.

Zumppi, sivulista.fi on julkinen. Puolue näkee servereiden käytön, muttei julkaise datoja. Minä käytän muita lähteitä, jotka ovat tarkkoja kuin kahvinporot.

Sivulista.fi ennustaisi 3 kansanedustajapaikkaa Piraattipuolueelle.

Uteliaita potentiaalisia äänestäjiä on havaittu Pirkanmaalla, Vaasassa (!) ja Keski-Suomessa (!).