Vs:Kansa YLE-maksua vastaan, PP ajamaan kansan asiaa?

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Kansa YLE-maksua vastaan, PP ajamaan kansan asiaa? Vs:Kansa YLE-maksua vastaan, PP ajamaan kansan asiaa?

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 26.6.2009 at 1.48
Profiilikuva käyttäjästä whiic

Mielestäni niitä tekijänoikeusvänkäyksiä ei pitäisi kuitenkaan lähteä korjaamaan yksinomaan Yleisradion etuoikeudeksi. Jos Yleisradiolle halutaan oikeutta omia oikeuksia tuotannosta joka ei ole yksikäsitteisesti heidän täydessä omistuksessaan, sama oikeus tulee sallia kaikille kiinnostuneille kaupallisille tahoille… ja erityisesti epäkaupallisille.

YLE Areena ja Elävä Arkisto ovat toki hienoja asioita, mutta kun katsoo teeveettömän näkövinkkelistä niin ovatko nämä palvelut 175 euron väärti vuodessa? Vaikka Areenasta ja Elävästä Arkistosta saisi ladata videon pysyvästi kovalevylle, olisiko se silloinkaan 175 euron arvoinen? Mielestäni sitä ei voisi kutsua edes kompromissiksi. Voimme toki kutsua sitä ”torjuntavoitoksi”, kuten vasemmisto on vakuuttanut viimeaikoina aina kun ovat saaneet totaalisen rökälitappion. Semmoinen bluffi kyllä näkyy läpi aika kauas…