Vs:Kansa YLE-maksua vastaan, PP ajamaan kansanasi

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Kansa YLE-maksua vastaan, PP ajamaan kansan asiaa? Vs:Kansa YLE-maksua vastaan, PP ajamaan kansanasi

Julkaisija Vastaukset
Janne Paalijarvi # Posted on 18.6.2009 at 19.54
Profiilikuva käyttäjästä Janne Paalijarvi

Vastustan mediamaksuun kantaaottamista. Kuten todettu toisaalla, mediamaksu, niin huono kuin se onkin, on tulonjakokysymys, eikä Piraattipuolueen ydinosaamisalaa. Vaarana on, että yhden kannanoton jälkeen tällaisia kipeitä, mutta puolueohjelmaan liittymättömiä asioita tultaisiin puolueessa käsittelemään yhä enenevässä määrin, kunnes jonakin ei-niin-kauniina päivänä huomaisimme olevamme uusi Vihreä Liitto.

Piraattipuolueen ehdoton voimavara on vankka keskittyminen avainkysymyksiin. Toistan irkissä sanomani: Monet ystäväni ovat kehottaneet puoluetta pysymään poissa yleispuoluelinjalta, koska yleispuolueita on liikaa. Olen vastannut heille pitäväni ainakin omalta osaltani huolen, että keskittyisimme vain puolueohjelmassa mainittuihin ydinkysymyksiin. Totean vielä tähän loppuun, että mediamaksu on kaavaillussa nykymuodossaan suomeksi sanottuna erittäin perseestä, mutta meidän täytyy silti jättää kantaaottaminen toisille ryhmittymille.

Janne Paalijärvi