Vs:Kansanedustajan copy paste -puhe paljastui

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Kansanedustajan copy paste -puhe paljastui Vs:Kansanedustajan copy paste -puhe paljastui

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 22.11.2010 at 13.10
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Äänestäjän näkökulma näihin juttuihin on nice-to-know (juoruilu). Ehdokkaan näkökulma on, että mistäköhän sitä taas kirjoittaisi blogiin, jotta joku potentiaalinen äänestäjä viitsisi sitä lukea.

Usein pitää kytätä sopivaa uutisaaltoa ja lähteä surffaamaan sen mukana eli blogata siitä uutisesta.

Hankalampi taktiikka on tehdä itse niitä ”uutisia” eli trollata kuin Panu Horsmalahti/ Kalervo Kummola/ Päivi Räsänen tai toimia kansalaisreportterina kuten Janne Paalijärvi toisinaan.

Janne Paalijärven 5 viimeistä bloggausta näyttävät sisältävän seuraavat hakukonemagneetit: Timo Soini, Jussi Halla-aho, Tuija Brax, Mari Kiviniemi. Noin sitä pitää blogata.

Sitten mielenkiintoisempi tapaus bloggauksen maailmasta, Joanna Kurki:

Pitäisikö pesän saannista tehdä jokamiehenoikeus? on kirjoitettu jo 22.10 kun Marianna Lindströmin Piraattipuolueen pesänjako on kirjoitettu vasta 29.10.

Mariannelle vastatrollauksesta kommentteja tuli 73, mutta Joannalle vain 43. Tässä olisi vähän miettimistä, miten trollata paremmin. Aihealueenahan nuo ovat human interest, eli niillä ei ole yhtään mitään tekemistä reaalipolitiikan kanssa, mutta ihmisiä kiinnostaa lukea tuollaisia juttuja.

Joanna tekee closen politiikan taiteen sääntöjen mukaan eli antaa ymmärtää lienevänsä itsensä kanssa eri mieltä:
Jos sitten uudelleen luvun jälkeen olen asiasta eri mieltä kuin nyt, niin ilmoitan siitä sekä tällä foorumilla että heille henkilökohtaisesti.

Tuota samaa temppua käyttää Barack Obama/ Päivi Räsänen/ Pertti ”Veltto” Virtanen ja se toimii. Ottakaa opiksi.

Sitten tämä rahoitusilmoitus on mahtava:

Mutta koska kerran Kokoomuslainen pelifirman johtaja ja Vihreitten istuva kansanedustaja kehtaavat tukiryhmineen lahjoituksia pyytää, niin kai sitten asia on laitettava liikkeelle.

Joanna kertoo olevansa erilainen vaihtoehto, mutta tekevänsä saman tempun, mikä on ihan eri asia …! Joannan pinnan alla asuu täysverinen manipuloiva poliitikon alku, joka tarvitsee vain vähän kiillotusta ihmisille vastaamisen lipevyydessä ja keinotekoista pullantuoksua imagoonsa niin tie on auki presidentiksi saakka.