Vs:Kaupallinen suoja-aika: 0 vuotta!

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Kaupallinen suoja-aika: 0 vuotta! Vs:Kaupallinen suoja-aika: 0 vuotta!

Julkaisija Vastaukset
Pirate0 # Posted on 7.1.2011 at 22.32
Profiilikuva käyttäjästä Pirate0

Quote:Tiedän toki, että opensource-koodiin investoidaan. Siihen, miten nämä investoinnit saadaan tuottamaan, en ole kauheasti perehtynyt. Tästäkin kuulisin mielelläni lisää, jos jollain tietoa on.

Oiskohan star wreckin kehittäjillä jotain tietoa tästä? Täysin ilmainen elokuva mutta ilmeistä on että myös kaupallisesti menestynyt elokuva ja tunnettu mailanlaajuisesti semmoinen vaikka on täysin suomenkielinen elokuva.

Mikään taloudellinen panostus ei takaa menestystä vaikka kaikki taustat on kunnossa ja kaikki maailman drm:t on päällä. Joku elokuva vain kolahtaa ja toinen ei.. Sitä vain pitää turvata oma tausta siten että jos homma kusee nilkkaan niin ei mene oma elämä nurin.

ok, tiedän että elokuvan tekemiseen menee rahaa ja panostusta ja ois mukava saada fyrkkaa, sitä saat jos teet semmoisen elokuvan taikka jutun josta jengi haluaa maksaa.

Opensource esim kouluissa jutusta maksetaan palvelusta ja siitä että saat tarpeistasi vastaavan tuotteen ja palvelun käyttöösi.