Vs:Kaupallinen suoja-aika: 0 vuotta!

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Kaupallinen suoja-aika: 0 vuotta! Vs:Kaupallinen suoja-aika: 0 vuotta!

Julkaisija Vastaukset
OSQ # Posted on 31.10.2009 at 22.47
Profiilikuva käyttäjästä OSQ

Quote:Sinun ideologiassasi voi olla, että kaupallinen ei ole kulttuuria ollenkaan, kaupallisen kuuluukin kuolla, Creative Commons, public domain, vive la revolution, alas kapitalismi, tai mitälie, mutta usko pois, että se ei vakuuta muita (ehkä stalinistia lukuunottamatta).

Foorumin säännöissä mainitaan että,
Kiellettyä on:

* Näiden sääntöjen lukematta jättäminen.
* Tietoinen häiriköinti. Tälläiseksi katsotaan mm. trollaus, flamebaitit, trollien ruokkiminen, not-safe-for-work materiaali ja siihen linkittäminen, henkilökohtaiset loukkaukset, tarpeeton kielioppifasismi jne.
* Kaupallinen markkinointi ja Piraattipuolueeseen liittymätön poliittinen propaganda ilman ylläpidon nimenomaista lupaa. Normaalikokoinen tekstilinkki omalle kotisivulle/blogiin allekirjoituksessa on OK.
* Rasismi, seksismi tms.
* Minkäänlainen Suomen laissa kiellettyihin tekoihin yllyttäminen tai tällaisiin tekoihin syyllistymisen myöntäminen. Jos haluat tunnustaa jotakin, ota yhteyttä paikkakuntasi poliisiin.
* Chättäily ja mitäänsanomattomat viestit. Näitä varten on IRC.
* Aiheen ulkopuolinen keskustelu. Tämä pätee niin keskustelualueiden kuin koko fooruminkin tasolla: esimerkiksi mitään sosialismi vs. kapitalismi väittelyjä ei täällä suvaita

Kuvaelmasi ääripiraatista on sinun luomasi käsite, ja en näe sillä olevan mitään positiivista vaikutusta puolueen toimintaan. Miksi puolueen johto ei kommentoi asiaan?