Vs:Kaupallinen suoja-aika: 0 vuotta!

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Kaupallinen suoja-aika: 0 vuotta! Vs:Kaupallinen suoja-aika: 0 vuotta!

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 31.10.2009 at 23.12
Profiilikuva käyttäjästä whiic

OSQ, voisitko olla yhtäkään päivää pyytämättä puolueen johdolta kantaa johonkin asiaan? He saavat muutoinkin enemmän haastattelupyyntöjä kuin kerkeisivät vastailla, joten puolueen sisäinen välienselvittely ei ole paikka haaskata puolueaktiivien vähäistä vapaa-aikaa, IMO.

Foorumin moderointi != puolueen johto. Vaikka käytännössä samoja jamppojan lähinnä foorumiakin moderoi, mutta tämä ei kuitenkaan ole mikään välttämättömyys.

Ja kutsu tätä huomautusta henkilökohtaiseksi hyökkäykseksi, jos tahdot.

___

Tarkoitukseni ei ole aloittaa tulopoliittista keskustelua tässä topiikissa. Katson kuitenkin, että leimaantuminen kummankaan perinteisen tulopoliittisen reunan äänitorveksi ei ole PP:lle hyvä – ja siksi se sääntökin on laadittu. Piratismiaate kuitenkin nojaa pitkälti kommunistiseen retoriikkaan yhteisomistajuudesta (tai ”kenenkään omistamattomuudesta”, joka on käytännössä sama asia). Katson kuitenkin, että tämä retoriikka on hyvästä, kunhan sitä ei oteta täydellisen ehdottomasti ja esitetä sen pohjalta esim. 0 vuoden suojaa kaupallisilta kilpailijoilta. Tässä vaiheessa nimittäin siirryttäisiin kommunistisesta retoriikasta ja taiteilijasieluisuudesta käytännön sosialisoimiseen (jota maltillisempikin piratismi on vähäisemmässä määrin), joka herättää tarpeettomia tunteita ihmisissä.

Säännön tarkoitus tuskin on kieltää keskustelu siitä, miten vältetään piraattien saavan kommunisti-leimaa ulkopuolisten silmissä?