Vs:Kaupallinen suoja-aika: 0 vuotta!

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Kaupallinen suoja-aika: 0 vuotta! Vs:Kaupallinen suoja-aika: 0 vuotta!

Julkaisija Vastaukset
Naseag # Posted on 27.10.2009 at 2.35
Profiilikuva käyttäjästä Naseag

whiic kirjoitti:
Quote:..heidän mielipiteidellensä ja Uranuksen radan tuolla puolen kiertävä ajatuksenjuoksu aiheuttaa vain hysteeristä naurua (varsin ymmärrettävästä syystä).

Nyt on ihan pakko kommentoida. Yritätkö väkisin haastaa riitaa ihmisten kanssa, jotka ovat asioista eri mieltä kanssasi. Ymmärsin aloittamasi keskustelun pointin ja perustelutkin olivat oikein rakentavia. Saatan olla jopa samaa mieltä siitä, että tekijänoikeusjärjestelmän lakkauttamisen perustelu voi olla erittäin haastavaa. Onko silti ihan mahdoton kommentoida asioita menemättä henkilökohtaisuuksiin? Mielestäni moinen kirjoittelu ei ole missään mielessä rakentavaa ja osoittaa jonkinlaista keskenkasvuisuutta. Vaikutelmaa ei myöskään paranneta kylvämällä lauseisiin muka-fiksuja sivistyssanoja, tai jakelemalla muka-näppäriä Enter-painikkeen käyttöohjeita.

Toivon, että jatkat tärkeiden asioiden perinpohjaista pohdintaa myös jatkossa. Olisi kuitenkin ilahduttavaa nähdä, että keskustelussa olisi aina taustalla se Piraattiaatteen kuuluisa positiivinen me-henki.