Vs:Keskustelu presidenttivaaleista ja -ehdokkaista

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Keskustelu presidenttivaaleista ja -ehdokkaista Vs:Keskustelu presidenttivaaleista ja -ehdokkaista

Julkaisija Vastaukset
Tronic # Posted on 4.5.2011 at 6.46
Profiilikuva käyttäjästä Tronic

”Tohtisin kuitenkin väittää että äänestystuloksen perusteella, äänestäjien mielestä vahvimmat ehdokkaat olisivat minä ja Harri, siinä järjestyksessä.”

Ennen kuin julistat itsesi voittajaksi, katsotaas vähän niitä äänimääriä: (kiinnostuksensa ilmoittaneet lihavoitu)

Helsinki:
1. mjr (427, 0.1 %)
2. Estraye (411, 0.1 %)

5. Apajalahti (208, 0.06 %)

Uusimaa:
1. Scoffa (1074, 0.2 %)
2. tRM (197, 0.04 %)

Pirkanmaa:
1. Isomaa (407, 0.2 %)
2. Kivistö (360, 0.1 %)

Pohjois-Karjala:
1. Mustonen (252, 0.3 %)

Ahto hoiti puolueen välttämättömiä asioita jatkuvasti, joka on erittäin hieno asia ja siitä hänelle suuret kiitokset – pk-seudun kampanjointi olisi ilman häntä ollut huomattavasti vaatimattomampaa. Valitettavasti samalla hän ei itse ehtinyt kampanjoimaan, kun sinä taas käytit runsaasti omaa ja muiden puolueen aktiivien aikaa pornovideosi tuottamiseen.

Jokainen vetäkööt omat johtopäätöksensä, varsinkin kun tässä ei muutenkaan ole tarkoitus valita suosituinta henkilöä, vaan puolueen kannalta paras edustaja. Tämä edustaja ei tule valituksi presidentiksi ja olisi ikävää, jos ehdokas pyrkisi vain henkilökohtaiseen kampanjointiin. Sen sijaan piraattipresidenttiehdokkaalla on hyvin tärkeä rooli koko Piraattipuolueen julkisuuskuvan asettamisessa.