Vs:Keskustelu presidenttivaaleista ja -ehdokkaista

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Keskustelu presidenttivaaleista ja -ehdokkaista Vs:Keskustelu presidenttivaaleista ja -ehdokkaista

Julkaisija Vastaukset
Pirate0 # Posted on 4.5.2011 at 7.33
Profiilikuva käyttäjästä Pirate0

Ei kannata katsoa eduskuntavaalien tuloksia, niiden ääenstystuloksilla ei ole niin suurta painoarvoa pressan vaaleissa.

Pressan virka on vaativa ja siihen tulee valita henkilö joka voisi hoitaa katu-uskottavasti ) puolustusvoimien ylipäällikyyttä ja olla edustuksillinen sekä tässä virassa vaaditaan myöskin johtajuutta. Mielestäni Apolahdella ei ikänsä puolesta tähän edelletyksiä kuten ei ole myöskään Oskarilla. Sory !

Kaikista eniten katu-uskottavuutta on scoffalla mutta hän ei ole käytettävissä joten näistä ehdokkaista _lähin_ vaihtoehto on Kivistö.

Hei, koska pressan vaaleissa vaaditaan myöskin edustavuutta niin ehdotan että ehdokkaat tekevät itsestään 1-2 minuutin esittely videopätkän jossa esittelevät itsensä joten myös saamme ensi käden tietoa siitä miltä ehdokkaat tuntuvat ’luonnossa’. Ja sitten ei mitään porno videota, kiitos.

Nostan tässä kissan pöydälle ja ehdotan että puolueen jäsenet miettisivät voisko J. Kasvi olla piraattien ehdokas pressan vaaleissa.

Jos ei tunnu löytyvän katu uskottavaa ehdokasta ehdotan sitä että jätämme pressan vaalit väliin ja keskitymme suoraan kunnallisvaaleihin.