Vs:Keskustelualueen (-palsta, -foorumi) kehittäminen

Etusivu Foorumit Työryhmät Verkkopalvelut Keskustelualueen (-palsta, -foorumi) kehittäminen Vs:Keskustelualueen (-palsta, -foorumi) kehittäminen

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 8.8.2009 at 11.55
Profiilikuva käyttäjästä whiic

Itse pidän nykyistä hyvänä. Uusia voidaan luoda, mutta nykyisten keskustelujen siirtely uusiin alipöytiin voi luoda hämmennystä. Itseäni ärsyttää eniten hymiöt forumilla.

Eikö tuota [code]")[/code] muuttumista ”) -hymiöksi voisi jotenkin estää? Eikö forumsoftasta saisi [x] valintavaihtoehtoa hymiöiden poistamiseksi omista viesteistä? Itse en käytä hymiöitä juuri lainkaan forumilla vaan ainoastaan IRCissä ja reaaliaikaisessa, vapaamuotoisessa viestinnässä. Forum on muodollisempaa ja vakavampaa keskustelua varten. Se ei tarvitse hymiöitä. Ja jos niitä tarvitaan joskus, [code]:)[/code] näyttää tasan yhtä nätiltä ja nörtin silmään jopa paremmalta.

Sikäli mitään erityistä minulla ei ole graafisia hymiöitä vastaan, mutta mielestäni riittäisi, että ne olisi muotoa :smile: ja tuotavissa tekstikenttään tuolla hiirellä klikattavalla kentällä. Se että [code]") ja B)[/code] kääntyy ”) ja B) on TODELLA ärsyttävää. Noiko niitä triggereitä muuttaa sellaiseen muotoon, että niiden luominen vahingossa esim. sulkujen sisällä sitatoidessa tai A)-N) tyylistä listaa laatiessa estyisi? Siis tilalle vaan :smile: :wink: :sunglasses:

Lisäksi totean, että tällä hetkellä mielialaani voisi kuvata parhaiten :kyrpäotsassa: