Vs:Kolumni: Piraattipuolue on ihan pihalla

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Kolumni: Piraattipuolue on ihan pihalla Vs:Kolumni: Piraattipuolue on ihan pihalla

Julkaisija Vastaukset
Mikko Kunnari # Posted on 26.8.2009 at 15.38
Profiilikuva käyttäjästä Mikko Kunnari

pinaatti kirjoitti:
Quote:Kirjoitus on toki kärjistetty, mutta oleelliselta sisällöltään vastannee suurin piirtein niiden suomalaisten tuntoja, jotka ovat puolueen agendaan tutustuneet.
Kyllä nämä ovat niiden suomalaisten tuntoja, jotka ovat nähneet puolueesta nimen ja muutaman valheellisen lehtijutun. Esim. kuinka monen arvelet tietävän, että piraattipuolueita toimii tai on aloitteilla jo 32 eri maassa?

Quote:Onko vika ihmisissä jotka eivät ymmärrä, asioiden kommunikoinnissa, vai itse agendassa? Tässä olisi keskustelun paikka.
Tämä on kieltämättä miettimisen arvoista. Eiköhän suurin vika ole siinä, että olemme vielä hyvin tuore tapaus ja vähänkään vanhemman ikäluokan korvissa Piraattipuolue kuulostaa nimenä vitsiltä tai yhdistetään rikolliseen ja/tai moraalittomaan toimintaan. Paljon enempää ei voisi näillä resursseilla saada kommunikaation suhteen mielestäni aikaan. Siinä me olemme hyviä. Tosin enemmän voisi yrittää saada kirjoituksia erilaisiin lehtiin ja paikkoihin netissä. Nyt se on hyvin kohdentunutta IT-ihmisiin.

Mitä agendaan tulee, niin tuo viisi pääkohtaa on ollut minun mielestäni kaiken kaikkiaan huono veto. Niitä on ollut helppo lainata irti asiayhteydestään ja keksiä sitten omia juttuja niiden taakse. Näin on tehty hyvin suuressa osassa kritiikkiä.