Vs:Kommentointi piraattipuolueen nimissä

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Kommentointi netissä piraattipuolue mainiten Vs:Kommentointi piraattipuolueen nimissä

Julkaisija Vastaukset
Mikko Kunnari # Posted on 6.2.2009 at 9.24
Profiilikuva käyttäjästä Mikko Kunnari

Dragu joo siis otsikko on vähän hämäävä, mutta en keksinyt parempaakaan. Mutta kuten avauksessa totesin niin pointti on nimenomaan tuoda se epävirallisuus siihen mukaan. Omasta mielestänikään vaihtoehdot 1-4 ei ole hyviä, mutta ne ovat juuri niitä aiemmin eniten pinnalla olleita. Niissä on juuri se ongelma, että vaikka ne meille ei tarkoitakaan virallista kantaa, niin satunnainen lukija helposti mieltää asian niin. Vaihtoehto 5 on muuten hyvä, mutta se on pitkä ja kömpelö. En tiedä antaako kaikki keskustelut edes merkitä niin pitkää merkintää nimeksi.

Tässä kaupassa käydessäni keksin saman, minkä Kivistö ilmeisesti ajatuksistani luki ja kävi rustaamassa tänne ylös ;). Eli siis juuri, että PP:n jäsentä tai yleisesti aatteen kannattajaa voi kutsua nimellä ”piraatti”. Mielestäni se olisi tähän mennessä paras.

Tämä koko aihe juontaa juurensa siitä, että ei ole ensimmäinen eikä kolmas kerta kun joku kysyy, että mikä olisi oikea tapa toimia. Ja mitäpä muuta olen osannut vastata kuin sen että ei ole mitään oikeaa sovittua tapaa toimia muuta kuin että epävirallisuus pitää tulla selvästi esiin ja sitten homma jää ehkä liian paljon itse kirjoittajan harteille mikä on hyvä ja mikä ei. Eli esim. nimimerkki/piraattipuolue on jossain esiintynyt. En kyllä muista enää missä. Olisko ollu muusikoiden.net foorumi?