Vs:Kommentteja&kysymyksiä vaaliohjelmasta

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Kommentteja&kysymyksiä vaaliohjelmasta Vs:Kommentteja&kysymyksiä vaaliohjelmasta

Julkaisija Vastaukset
unknown # Posted on 24.11.2010 at 1.39
Profiilikuva käyttäjästä unknown

Quote:
Ei yhteiskunnan ei tarvitse sitä ratkaista. Jokainen aikuinen voi asentaa koneelle lapsilukon rajoittamaan pääsyä ”kielletyille” nettisivuille. Toisaalta taas voidaan kysyä, mitä haittaa tuosta on?…cut… kuitenkin tietyllä tasolla kasvattaa suvaitsevaisuutta erilaisia seksuaalisia suuntautumisia kohtaan ja poistaa tabuja yhteiskunnasta erittäin tehokkaasti.

miksi tuota ruokkia, lapsille ahdistavaa materiaalia. esiin vaikka sitten kirjastonkoneella,
ja kyllä etsivä löytää joten juuri edes sitä voi rajoittaakkaan. mutta onhan NE lehdetkin kaupoissa ylähyllyillä kesyin kansin. ja syystä, kysy vaikka lastenpsykiatrilta.

Quote:20. kohdassa tavallaan olet oikeassa: aika harvoin tuota ”tarvittaisiin”. Kuitenkin kaikki ”virallinen tieto” on voitava kyseenalaistaa

tuo laki tuskin vastustaa kyseenalaistamista, ompahan vain kannanotto kovaa rasismia vastaan.
1 tykkää pykälästä 10 kavahtaa. joten haittaa muiden kohtien toteutumista. minun yöunet tuskin menisi vaikka esim. kaikkien uskontojen uhreja tekevien seurakuntalaisten kirjoittelu netissä estettäisiin.
(saati olisin banderollein vaatimassa heille oikeuksia)

Quote:21. kohtaan viittaamiseesi sanoisin, että sitä todistusaineistoa löytyy muutoinkin, ja tuo kuusi kuukautta on aivan riittävä aika selvittää rikoksia. Suurien väärinkäyttömahdollisuuksien vuoksi tallennushistoria on pidettävä kuitenkin mahdollisimman lyhyenä ja mieluummin koko tallentamisesta olisi luovuttava.

mistäköhän noista väärinkäytöksistä voisi lukea lisää? ja jos niillä voi ratkoa rikoksia, niin mikä idea on niistä luopumisessa?