Vs:Kööpenhaminasta laskuhumala

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Kööpenhaminasta laskuhumala Vs:Kööpenhaminasta laskuhumala

Julkaisija Vastaukset
OSQ # Posted on 20.12.2009 at 13.23
Profiilikuva käyttäjästä OSQ

Rahauskovaisuus kulutusrituaaleineen on ohittanut kaikki uskonnot. Uskotaan pyhiin mainoksiin. Kun käytät puhelinta, niin senttejä sataa taivaasta. Kuluttamalla rikastut ja rikastutat muita? Henkilökohtaisesti en usko tuohon. Kaikki uskoo kuitenkin johonkin. Vanha sanonta ” Minä en usko mihinkään muuhun, kuin siihen, että kun lumeen kusee niin reikä tulee”. Aamulla on työttömän vaikea motivoitua nostamaan päätä tyynyltä, ellei uskoa paremmasta päivästä kehity. Tulevaisuuden teknologiaan uskominen on myös uskosta kiinni. Realistista olisi siihen asti kehittää jo toimivia keinoja. Fuusio ei poista jäte/saaste ongelmia, se tuo vaan energiaa niiden valmistamiseen.

Jospa ohittaisimme uskon asiat ja keskittyisimme kukin osaltamme tekemään parhaamme. Vihan purkaukset ei tietääkseni ole koskaan tuottaneet kuin kärsimystä vihan kokijalle sekä sen kohteelle. Uskonvapaus ja sananvapaus parhaimmillaan tuottaa kaikille rauhallisen ja harmoonisen lopputuloksen. Pilkkasanojen toistaminen kertoo vain tarrautumisesta ajatukseen, että kaikki ongelmat on toisten tuottamia. Meillä kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa rakentavasti kuinka maatamme/kuntaamme johdetaan ja verorahoja jaetaan?

Kansalla on vastassa ikivanha koneisto, joka on korruptoitunut joka mutkasta. Se koneisto keksii kansalle aina pientä puuhaa, ettei kansa heräisi käyttämään todellista voimaansa. Vanha helppo keino on päästää riidankylväjät(trollit) kansan keskuuteen. Hajoita ja hallitse. Koneisto tietää että kurjuudesta nousee hajoittajia ihan itsestään, jolloin voimakeinoihin tarttuminen näyttää oikeutetulta. Internet on mahdollistanut nopean reagoimisen ja sana on vapaampi kuin koskaan historiassa. Käytetään sitä vapautta rakentavasti. Me olemme kansa.