Vs:Kööpenhaminasta laskuhumala

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Kööpenhaminasta laskuhumala Vs:Kööpenhaminasta laskuhumala

Julkaisija Vastaukset
pirattimies # Posted on 21.12.2009 at 6.43
Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

Hyviä vastauksia, kiitos! Keskustelua keskustelua, tökin muurahaiskasaa ja välillä pakko hieman ärsyttää myös vastatuuleen että joku kuulee ;)

Ja Whiic veti ihan täydet pisteet kerrankin. Huolestuttavaa on että Politiikka osiolla on varmaan 90% meikäläisen aloituksia ekalla sivulla. Mutta en anna sen häiritä, eiköhän se siitä pienene kun vaalit lähestyy. Pyrin tekemään aloituksia jotka on oikeasti merkityksellisiä, enkä taivu keskusteluihin itsestäänselvyyksistä tai niistä asioista jotka tiedän olevan liian …. ”YLE” henkistä SDP propagandaa hyvinvoinnista, jota ei oikeasti ole olemassa tässä valtiossa kovinkaan monella.

SATA komitea on varmaankin joku entinen SETA komitea halosen muovaamana. Mitä ne miettii siellä vuosikausia ja lopputuloksena ”ei mitään” ? No tämäkin johtuu siitä että ne ovat tukehtumassa omaan paskaansa ja pian joku matemaatikko iskee faktat pöytään, että kansalaispalkka olisi todellakin jo paljon halvempi ihan pelkkien mielenterveyskustannusten vuoksi tässä maassa, kuin miljardeja euroja syövä tehoton KELA-MOL-SOSSU triangeli.

Alkoholinkaan kulutusta ei saada vähenemään jos vaihtoehtoja ei kansalle ole, eikä mitään tekemistä.

Itse jonkinsortin muusikkona (olen soittanut pian 20 vuotta kitaraa itsekseni) tiedän että viina sekä tuo että tappaa muusan. Kannabis harvemmin sitä tappaa, enkä ihmettele yhtään että varmasti 90% muusikoista tämä aihepiiri on hyvinkin tuttu. Se on vaan TABU , ja syy on tietenkin juurikin laittomuus.

Jos edes murto-osa Suomenkin top-40 artisteista tulisi ulos kannabis-kaapeistaan niin mielipide muovaantuisi tässä jeesus-landiassa hyvinkin nopeasti. Ainoa nyt on ollut 20v uusi Tango Prinssi Amaedeus Lundberg joka kertoo kammottavista 15 vuotiaana tehdyistä kannabis kokeiluistaan mummeleille, että nyt ollaan kuivilla jne….

vaippahousu opettaa vaippahousuja.

PS. tulee hauska juttu mieleen aina. 15 vuotta sitten lukiossa sain hävetä silmät päästäni, kun pieni paikallislehti tuli kameroiden kanssa kyselemään meiltä ”mitä mieltä olette maahanmuutosta” ja omalla nimellä ja naamalla. Olinkin ainoa joka uskalsi sanoa ”Kai sieltä jotain somaleita tulee tänne loisimaan” ja muut vetivät jotain EU-poliittista sontaa rikastuksesta ja kulttuurista. Kyllä silloin sai hävetä helvetisti. Enää en häpeä yhtään ja aion sen lehtiartikkelin jostain kaivaa esiin, kaipa niillä on siellä kopiot tallella jossain.