Vs:Kööpenhaminasta laskuhumala

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Kööpenhaminasta laskuhumala Vs:Kööpenhaminasta laskuhumala

Julkaisija Vastaukset
OSQ # Posted on 20.12.2009 at 22.39
Profiilikuva käyttäjästä OSQ

Quote:– kannabis pitää laillistaa
Kannabis on lääkkeenä laillista. Kannabista kasvatetaan laillisesti suomessa ravinto ja kuitukäyttöön jos tarkoitat huumekäyttöä, suosittelen vieroitushoitoa.
Quote:– uskonnot ovat satuja
Uskonnon määritelmiä on lukuisia eikä niistä vallitse yksimielisyyttä wikpediaa lainatakseni, tosin siellä oli aika harhaan johtavia lukuja, mutta parmempia kuin Aku Ankassa jos olet oikeassa.
Quote:– E=mc2 on totta mutta kesken
Mielenkiintoinen yhtälö. Keskeneräinen totuus. No enpä käy sinun ja Albertin kanssa väittelemään.
Quote:– evoluutioteoria on totta eikä teoria
Tunnetko sinä henkilökohtaisesti ihmisiä joiden on vaikea sulattaa evoluutiota? Jos näin niin vaihda seuraa, sillä uskon sinun helposti löytävän evoluutiouskonveljiä ja sisaria. Eräs nimeltä mainitsematon, ennemmin filosofiana kuin uskontona tunnettu ryhmä, neuvoo välttämään huonoa seuraa. Tosin nykyisessä yhteiskunnassa on vaikeaa vältellä kaikkia ihmisiä.
Quote:– kaikkia näitä asioita pitäisi opettaa lapsille kouluissa
Vanhemmat valitsevat ainakin uskonnonopetusen suhteen mitä lapselle opetetaan. Ei koulu eikä opettajat. Suhteellisuusteoriaa tietääkseni ei ole otettu pois koulun opetuksesta, tosin en enää käy koulua, joten oletan vaan. Evoluutioteoriaa käsiteltiin myös minunkin aikanani enkä ole kuullut senkään poistamisesta. Kannabiksen laillistaminen ei mielestäni ole oppiaine.
Quote:– kansalaispalkka olisi halvempi ja motivoimampi kuin sosiaalibyrokratia
Samaa mieltä.
Quote:– joulu on ahdistava paskajuhla
Yksinäiselle ihmiselle taitaa kaikki perhejuhlat tuoda ahdistusta.
Quote:– Aku Ankka on parempi tiedonlähde kuin raamattu
Kaksi erilaista opusta joissa käsitellään myyttisiä tai taruolentoja. Täytyy myöntää että nykyaikaan liittyvissä asioissa voi A.Ankka, olla valaiseva jos osaa yhdistää asioita. En tosin lue enää, mutta poikasena luin mielelläni.
Quote:– Wikipedia on parempi tiedonlähde kuin Aku Ankka
Uskon että tässä saat kannatusta. Samaa mieltä. Vaikka eihän sitä tiedä millainen A.Ankasta tulee ajan myötä, kun sitä vielä kerran sitkeästi tehdään. Jospa P.Peloton ratkaisee sen fuusionkin.
Quote:– Richard Dawkins on oikeassa
Saattaapi olla, vaan mikäpä minä olen siihen sanomaan. En ole tarkistanut väitteitä.
Quote:– Charles Darwin on oikeassa
Näinhän ne koulussa opettaa.
Quote:– Suvi Linden on väärässä
Ei ole Suvilla piraattihenkeä. Saattaa olla että on vain pätemätön hommissaaan. Siitä voi äänestäjät vetää johtopäätöksiä. Taitavat valita uudestaan kun markkinamiehet taas alkavat kamppanionnin.
Quote:– Sika-Anttila on ahne sika
Ainakin hän kasvattaa niitä ja jakaa omalle alalleen markkinointirahoja verovaroista.
Quote:– Matti Vanhanen on syvällä paskassa
Tuota voisikin sitten kutsua syvälliseksi. Otan sen kuitenkin metaforana ja mielestäni koko nykyinen hallitus istuu ilman kansan luottamusta hommissaan.

Olikohan tämä nyt tarpeeksi sarkastista iilimato liirum laarum filosofiaa? Lumedemokratiaan on kyllästynyt niin moni että on syntynyt jopa piraattiliike.