Vs:Koulu-uhkaus Joensuussa on perätön

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Koulu-uhkaus Joensuussa on perätön Vs:Koulu-uhkaus Joensuussa on perätön

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 16.10.2009 at 21.33
Profiilikuva käyttäjästä whiic

”Suoraan sanottuna minun mielestäni jätkä ei voi olla muuta kuin joko sairas tai tyhmä. Huomiohakuisuus sisältyy noihin.”

Kun herättää huomiota, herättää huomiota. Samalla logiikalla jokainen piraattipuoluelainen on tyhmä vaikka ei suoranaisesti tunnustakaan warettavansa mitään. Ja esimerkiksi Matti Nikki on varsinainen superidiootti… tai sairas pedofiili. Taiteilijakin on taatusti idiootti rustatessaan runoja koulusurmista.

Voit sanoa, Xurs, ”väärä aika, väärä paikka”, mutta fakta on, että jos sellaisen runon sepustaisi IRC-galleriaan, tasan saman paniikin taitaisi saada aikaan. Eli ei se ollut ajatsta ja paikasta riippuvaa. Ylireagointi on ajan henki ja sananvapaus on käytännössä rajoitettu… ellei sitten ole tyytyväinen, että välillä joutuu (joskin vain lyhyeksi ajaksi) tutkintavankeuteen.

Googletinpa huvikseni Joensuun koulu-uhkausta ja eipä nettilehdissä ole juuri ilmoitettu epäilyjen raukeamisesta mitään. Media tykkää ruokkia koulusurmapaniikkia uutisoimalla sekä koulusurmista että uhkausepäilyistä (= uhkauksista + ”uhkauksista” + täysistä perättömyyksistä), oikomatta tapauksia jälkikäteen, jättäen jäljelle käsityksen, että uhkauksien tutkiminen on ollut aina vähintäänkin aiheellista, ja että vastuuntunnoton pelleilijä on tapauksen johdosta saanut rangaistuksena vaikka ei vakavissaan ollutkaan. Minusta tuntuu siis, että media lakaisee ylilyönnit maton alle.

___

Taiteilijan tulee sörkkiä herhiläispesää. Ei siinä ole muuten mitään hauskaa tehdä ”taidetta”. Oma taiteenlajini on anime-musiikkivideot. Aiheina ovat kesyjen lipsynkkaus-videoiden lisäksi moraalittomat videot, jotka käsittelevät koulusurmia, raiskauksia, perversiota (uloste, nipple-fisting, skull-fuck), eläinrääkkäystä, juutalaisten holokaustia, jne. Kaikki siis ”simuloidulla” materiaalilla joka on otettu anime-sarjoista sellaisenaan tai photoshopattuna ja esitettynä sellaisessa järjestyksessä joka muuttaa alkuperäisen sarjan juonen totaalisesti päälaelleen.

Jokelan jälkeen tein yhden videon. Kauhajoen tienoilla taisin tehdä toisen, joskin se taisi olla sikäli sattumaa, että olin aloittanut editoinnin ennen koulusurmaa. Ensimmäinen video häippäsi aika pikaiseen YouTubesta ”käyttösääntöjen rikkomisen” johdosta. Toinen video ei vaikuta olevan yhtä helposti flagattavissa. Rikostutkintaa niistä en ole kuitenkaan saanut, joten olet siinä mielin minua parempi peikko… joskaan en kadehdi sinua sen johdosta.