Vs:Koulu-uhkaus Joensuussa on perätön

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Koulu-uhkaus Joensuussa on perätön Vs:Koulu-uhkaus Joensuussa on perätön

Julkaisija Vastaukset
Xurs # Posted on 28.10.2009 at 21.07
Profiilikuva käyttäjästä Xurs

Olen pahoillani, en ole tarkoittanut loukata. Itse sanoit haluavasi käsitellä arkoja asioita taiteellasi, ja mielestäni se menee jossakin määrin sanan ’outo’ määritelmän alle, kun loppujen lopuksi aika ihminen harva niitä aiheita noin käsittelee. Onko erilainen mukavampi sana? Tai ehkä omalaatuinen? Jotakin sellaista kuitenkin hain takaa.

No, aina ovat mielipiteet, ja niihin on jokainen oikeutettu vapaassa valtiossa. Jokin voi olla jonkun mielestä outoa. Jokin tietty taide voi olla jonkun mielestä parempaa kuin toinen. Mutta absoluuttisestihan niitä ei oikein voi paremmuusjärjestykseen laittaa.

En ole oppilas siellä, mutta aika läheltä seurasin tuota episodia (mikä näkyy joissakin noista aiemmista viesteistäni melko subjektiivisena kirjoitustyylinä). Kuten jo aikaisemmin sanoin, on ikävää että väärinkäsitys paisui tuollaisiin mittoihin.

En sinänsä syyllistä (etenkään syylliseksi, kun et rikosta varsinaisesti tainnut tehdä), mutta minun mielestäni se runonlausumisesi ei silti ollut fiksua. Ihan nuo taannoiset tapahtumatkin huomioon ottaen.

En tiennytkään että tuollaisiakin huhuja on liikkunut. Ei se hyvä ole, mutta sinänsä ymmärrettävää, ottaen huomioon ihmisluonteen. Tuollaiset jutut paisuvat ja leviävät paniikinomaisissa laumoissa. Varmaankin vielä helpommin jos ihmiset eivät tunne niiden kohdetta. Myös opiskelijakastit vaikuttavat asiaan; sellaiset suositut jokapaikanhöylät, jotka reippaina vetävät oppilaskuntaa ja muuta sosiaalista rientoa tuskin yhtä helposti joutuvat vastaavaa kokemaan. Et käsitykseni mukaan aivan sellainen henkilö ole (voin toki olla väärässäkin), enkä tarkoita tuota pahalla. Ihmiset ovat erilaisia ja hyvä niin. Lukiomaailmassa noilla sosiaalisilla asemilla on kuitenkin vaikutusta, se lienee ihan fakta.

Onko noita teoksiasi muuten missään nähtävillä? Periaatteessa kiinnostaisi tietää mistä koko juttu alkoi, ja kiinnostaa sikälikin että kirjoittelen itsekin kaikenlaista.