Vs:Koulu-uhkaus Joensuussa on perätön

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Koulu-uhkaus Joensuussa on perätön Vs:Koulu-uhkaus Joensuussa on perätön

Julkaisija Vastaukset
Xurs # Posted on 2.9.2009 at 17.04
Profiilikuva käyttäjästä Xurs

Ensinnäkin, miten tuo liittyy Piraattipuolueen toimintaan?

Ja toisekseen, minun käsittääkseni olit itse perjantaina koulun tilaisuudessa lausunut ääneen runosi, joka kuvaa veristä raiskausfantasiaasi ja sen jälkeen jatkanut kertomalla että Pekka-Eric Auvisesta olisi tullut hyvä jumala. Olit myös jossain vaiheessa avautunut siitä, kuinka turhautunut olet elämään. Huomiota on kiinnitetty myös äänensävyyn ja siihen, miten tosissasi olet vaikuttanut sanovan nuo asiat, kenties jopa allekirjoittaen ne. Päälle vielä se, että olet ala-asteelta lähtien uhkaillut ja kähminyt ihmisiä…

Minun tietääkseni kukaan ei ole väittänyt että olisit suoranaisia uhkauksia tehnyt enkä tiedä miksi poliisi on sitä virheellisesti niin tutkinut. Tärkeämpi pointti on varmaankin se, oletko henkisesti terve.

Uskon, kunnioitan ja arvostan ajatuksen-, mielipiteen- ja sananvapautta, mutta niiden mukana tulee myös vastuuta. Suoraan sanottuna, ihminen on joko sairas tai aivan helevetin tyhmä jos ei ymmärrä, että kaikkea ei yksinkertaisesti kannata sanoa. Lienee ihan ymmärrettävää, ettei esimerkiksi kovin montaa naispuolista ihmistä huvita olla kovin lähellä ihmistä, joka julkisesti huutelee kuvottavista perversioistaan. Sekin, että siihen huuteluun ylipäätään kykenee ymmärtämättä sen seurauksia, kertoo jotakin ihmisestä ja ihmisen moraalista sun muusta, mikä taas luonnollisesti aiheuttaa huolta tällaiseen kouluampujien ylistämiseen yhdistettynä.

On hienoa jos et suunnittele tappavasi ketään, mutta suosittelen että hankkiudut hoitoon. Kävelet vaikka sairaalalle ja sanot että olet muuten se henkilö, jota syytetään maanantaisesta koulu-uhkauksesta. Uskon että ottavat sinut sisälle heti. Se myös voi auttaa turhautumiseesi. Kannattaa ainakin kokeilla. Ei pahalla, mutta myös tuo foorumiviestisi kuulostaa melko tasapainottomalta. Apua saa kun sitä hakee eikä sen hakemisessa ole mitään väärää, päinvastoin.