Vs:Kuinka paljon Suomi antaa rahaa Microsoftille?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Kuinka paljon Suomi antaa rahaa Microsoftille? Vs:Kuinka paljon Suomi antaa rahaa Microsoftille?

Julkaisija Vastaukset
OjM # Posted on 21.11.2009 at 12.41
Profiilikuva käyttäjästä OjM

Siinäpä on trollillle listaa, valitsee mieluisensa. Ei autocad ole ”ainut oikea” cadsofta, ja jotkut versiot niistäkin toimii winellä.
http://keskustelu.suomi24.fi/node/8272117

”1%-yks markkinaosuutta tarkoittaa semmosta 10 miljoonaa käyttäjää. Eli miljoona käyttäjää lisää ei koko maailman asioihin kauheasti vaikuta.”
Jooo, netapplications on USAN juttuja ja sielläkään ei koko totuus. Muuttavat muunmuassa vanhoja tilastoja eivätkä paljasta menetelmiään…

”Johan se linuxikin floppasi miniläppäreissä sillä, ettei se…”
Lol… Maailmanlaajuisesti yli 30%! Kauhea floppi…. http://www.computerworld.com/s/article/9140343/Linux_s_share_of_netbooks_surging_not_sagging_says_analyst?taxonomyId=122
””Just because you live in the United States, don’t assume that everything is on Windows,” Orr said.”

”Vaikka osa ihmisistä olisikin niin tyhmiä että käyttää huonompaa, niin ei kuitenkaan 90%. Se, että jos ilmainen tuote on parempi, niin siinä ei paljon korporaatiolla ole sanomista” Microsoftilla on TAJUTTOMAN kokoinen markkinointiosasto ihan hyvästä syystä. Linuxporukat eivät mitenkään pääse samaan näkyvyystasoon. Ihmiset eivät TIEDÄ paremmasta vaihtoehdosta. Kysyppä kadulla satunnaisilta hemmoilta…

”Sitä paitsi omassa emolevyssänikin on toiminto (expressgate.asus.com/), jolla pääsee nopeasti mesettelemään ja lähettämään sähköpostia käynnistämättä käyttöjärjestelmää ollenkaan.” Tiesitkö että expressgate on LINUX-jakelu?

”Tietoturva-aukkoja ei katsota käyttöjärjestelmän aiheuttamiksi vioiksi. Niitä nyt on mahdotonta estää etukäteen, kysy vaikka firefoxin koodareilta.” Osittain totta. Ei ole kassakaapin vika että se voidaan murtaa. Ellei valmistaja tehnyt sitä lasista. On olemassa turvallisia ratkaisuja, ja on olemassa ”käyttäjäystävällisiä” ratkaisuja.

Vastaileppa näihin aluksi :)