Vs:Kuinka paljon Suomi antaa rahaa Microsoftille?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Kuinka paljon Suomi antaa rahaa Microsoftille? Vs:Kuinka paljon Suomi antaa rahaa Microsoftille?

Julkaisija Vastaukset
Naseag # Posted on 21.11.2009 at 15.35
Profiilikuva käyttäjästä Naseag

anttipng kirjoitti:
Quote:Ubuntu Studio distrossa toi PiTiVi tulee ainakin mukana,

Kaiken olin ruksivinani asennusvaiheessa, mutta ei tullut mukana :/ No helpostihan sen sieltä lisää/poista-juidesta asensi. Ei vain näytä ainkaan virtualboxissa toimivan? Ilmestyy palkkiin [Käynnistyy]-tekstillä ja katoaa hetkeä myöhemmin. Menin tämän jälkeen konsoliin ja poistin kikkareen, sekä asensin uudestaan sitä kautta. Tuli pitkä liuta erroria: Unknown media type in type ….

Vähän selailin myös sitä Kino-nimistä ohjelmaa ja tuo näytti olevan ihan perus editori. Tuli hiukan windows movie maker mieleen. Vähän karsitun oloinen, mutta kokeilen ehdottomasti sitäkin seuraavan projektin yhteydessä.

Menee lisää offtopicciin, onko joku saanut Nokian puhelimen (itsellä n95) valjastettua 3G-modeemiksi uudella ubuntulla (9.10). Se on se viimeinen mutta, joka estää seiskan korvaamisen toisessa kannettavassa. Muutenhan tuosta tulisi ihan passelikiva vehje. Olisihan se kiva promo, jos kaikki puolueen videot tehtäisiin avoimeen lähdekoodiin perustuvilla ratkaisuilla.