Vs:Kuinka paljon Suomi antaa rahaa Microsoftille?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Kuinka paljon Suomi antaa rahaa Microsoftille? Vs:Kuinka paljon Suomi antaa rahaa Microsoftille?

Julkaisija Vastaukset
Mikko Kunnari # Posted on 21.11.2009 at 15.52
Profiilikuva käyttäjästä Mikko Kunnari

Yksikään noista CAD-ohjelmista ei tarjoa millään tavoin samasta maailmasta olevia ratkaisuja, kuin kaupalliset (windows) tuotteet. Lähimmäs pääsee blender, joka on ihan jees softa kotinäpertelyyn. Itsekin sitä käyttänyt. Kaupalliseen tuotantoon kuitenkin kuuleman mukaan sopimaton, eikä sitä kauhean yleisesti kaupalliseen tuotantoon käytetäkään. Pelimodauskin tuntuu aina vaativan sen 3dsmaxin, mayan tai xsi:n.

Enpä ole nähnyt yhtäkään netapplicationsia luotettavampaakaan lähdettä, etkä itsekään sellaista kyennyt esittämään. Sitä paitsi vaikka se markkinaosuus olisi jonkun muun lähteen mukaan jopa huimat 2%, ei se tilannetta vielä miksikään muuta.

Linuxin markkinaosuus oli miniläppäreissä alussa vielä yli 90%. Katsellaan ensi vuoden lukemat sitten joskus ja todetaan mikä on tilanne. Floppi tuli siitä, että Linuxin menestys miniläppäreissä piti olla paljon suurempi, kuin edes nykyinen 30% koska MS:llä ei ollut tarjota mitään kunnollista tuotetta niihin.

Kyllähän minäkin ja kaikki mun kaverit tietää Linuxista ja on jopa käyttänyt sitä. Silti kaikki käyttävät Windowsia. Jopa minun isäni tietää Linuxista ja olisin sen vanhaan romuun läppäriin pistänyt XP:tä kevyemmän Ubuntun, mutta kun ei kelvannut.

Mitäs väliä sillä on mikä jakelu se expressgate on? Sanoin ettei tuollaisella buuttaavalla selaimella tee normi tietokoneessa mitään ja siksi tuo ChromeOS tuskin tulee menestymään sen enempää kuin tuollaiset expressgatetkaan.