Vs:Kuinka paljon Suomi antaa rahaa Microsoftille?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Kuinka paljon Suomi antaa rahaa Microsoftille? Vs:Kuinka paljon Suomi antaa rahaa Microsoftille?

Julkaisija Vastaukset
Spif # Posted on 21.11.2009 at 16.46
Profiilikuva käyttäjästä Spif

Blender ei ole CAD-ohjelma ja sitä kyllä käytetään melko paljon kaupalliseen tuotantoon erityisesti animointiin. Eikä se ominaisuuksienkaan osalta pahemmin häviä kaupallisille:
http://wiki.cgsociety.org/index.php/Comparison_of_3d_tools

Miten niin MS:lla ei ollut kunnollista tuotetta miniläppäreille? XP:llähän niitä myytiin ja kun tykkäät noista markkinaosuuksista, niin XP:llä se on edelleen ylivoimaisesti suurin vaikka pari uudempaakin windowsia on jo markkinoilla.

Se nyt on aika sama mitä iskät ja äidit käyttävät.. :P Mainittakoon nyt sitten vastapainoksi, että minun äitini tuskin tietää mikä on linux, mutta asensin hänelle dualboottina ubuntun windowsin rinnalle ja opetin miten pääsee kumpaankin. Ubuntua käyttelee. :) Kyllä minäkin tunnen ihmisiä jotka ovat linuxia kokeilleet ja vaihtaneet silti takaisin windowsiin. Ei se kaikille sovi eikä tarvitsekkaan.

Chrome OS:llä on sinänsä potentiaalia, että sille voi kolmannetkin osapuolet tehdä sovelluksia. Ei sitä oikein voi verrata expressgate-systeemeihin. Androidillekin on tehty ihan mukavasti softaa niin miksei Chrome OS:lle.